Suomen tennislupaus upeasti loppuotteluun – ensimmäinen haastajakiertueen finaalipaikka massakentällä: "Lisää ymmärrystä alustasta"

Emil Ruusuvuori nappasi uran ensimmäisen ATP-haastajakiertueen finaalipaikan massakentällä. Ruusuvuori, 20, voitti välierässä Augsburgissa saksalaisen Julian Lenzin 6-3, 7-5.

Loppuottelussa tulee vastaan joko 15. sijoitettu saksalainen Yannick Hanfmann (ATP-sijoitus 234) tai sijoittamaton argentiinalainen Facundo Mena (ATP-sijoitus 315).

– Pikkuhiljaa on peli löytynyt myös massalle, ja palaset loksahtavat paikoilleen. Olen saanut kärsivällisyyttä ja lisää ymmärrystä alustasta otteluiden kautta. Itseluottamusta olen saanut paljon lisää, Ruusuvuori kertoi Tennisliiton tiedotteessa.

Ruusuvuori on turnauksessa sijoittamaton. Palkintoarvoltaan turnaus on 46 600 euron arvoinen.

Loppuottelu on haastajakiertuetasolla Ruusuvuoren uran toinen.

Juttua korjattu klo 23.04: Finaalipaikka ei ollut ensimmäinen suomalaisen saavuttama, vaan se oli ensimmäinen Ruusuvuorelle massalla.