Suomalaisyritys esitteli erikoisen uutuuden: maailman ensimmäinen älymikrokupu nyt ennakkomyynnissä

Oululainen Wiciot tuo markkinoille maailman ensimmäisen älymikrokuvun. °Cmicro-niminen älymikrokupu tulee ennakkomyyntiin Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta. Älymikrokuvun ohella Indiegogo-palvelussa on tarjolla °Cmicro-tuttipullo.

°Cmicro-älymikrokuvun idea on yksinkertainen: sen avulla mikrossa lämmitetyn ruoan tai juoman voi lämmittää haluamaansa lämpötilaan. °Cmicro-kuvussa on sensori, joka tarkkailee lämmitettävän aineen lämpötilaa ja kertoo, kun se on saavuttanut halutun lämpötilan. Näin ruoan tai juoman ei pitäisi olla koskaan liian kuumaa.

°Cmicrolla on myös ympäristönäkökulma asiaan. Optimoimalla lämmitysajan °Cmicro voi vähentää 10 prosenttia mikroaaltouunien aiheuttamia CO2-päästöjä. °Cmicro-sensori saa virtansa mikroaalloista, kun taas °Cmicro-näytön akku kestää parhaimmillaan jopa vuoden.

Wiciotin °Cmicro on myytävänä Indiegogo-palvelussa kolmessa eri paketissa tällä hetkellä. Peruspaketti sisältää °Cmicro-sensorin, -näytön ja -mikrokuvun. Toinen paketeista on suunnattu tuoreille vanhemmille. Sen mukana tulee °Cmicro-sensori, -tuttipullo ja -näyttö. Kolmannessa paketissa saa sekä kuvun että tuttipullon sensorin ja näytön kera.

Toimituskuluja Suomeen tilattaessa ei tule. Laitteiden valmistuksen on määrä alkaa toukokuussa ja toimituksien pitäisi alkaa elokuussa.

°Cmicron halvemmat Indiegogo-hinnat – normaalihinnat 10 dollaria kalliimmat:

  • °Cmicro peruspaketti: 69 dollaria / 56 euroa
  • °Cmicro vauvapaketti: 74 dollaria / 60 euroa
  • °Cmicro täyspaketti: 89 dollaria / 72,3 euroa

Myöhemmin tietyille kupeille tulee °Cmicro-yhteensopivia kansia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja