Mainos

Suomalaisyritys aikoo mullistaa viestisovellukset 3D-hahmoilla

Nimekkäiden peli- ja muiden yritysten tekijöiden perustama Futurefly on julkaissut sovelluksensa, Rawr Messengerin, hiljaisesti testattavaksi beetaversiona valituilla markkinoilla – mukaan lukien täällä Suomessa.

Rawr rakentuu käyttäjän rakentaman, eri ominaisuuksiltaan muokkaamansa 3D-hahmon ympärille. Viestitellessä kaverin kanssa näkyvät puhelimen ruudulla molempien hahmot. Erilaiset viesteihin liitetyt #komennot, kuten #eat, #dance tai #fistbump tapahtuvat hahmojen tekeminä. Näin perusviestittelystä on pyritty tekemään mielenkiintoisempaa sekä monipuolisempaa viihdettä.

Omaa 3D-avatar-hahmoaan voi muokata ulkonäön ja vaatetuksen osalta. Tarjolla on myös vaatekauppa, joissa ostoksia voi tehdä myös sovellusta käyttäessä kerääntyvillä kolikoilla. Esimerkiksi tästä kaupasta voi syntyä Futureflylle liiketoimintaa Rawr-sovelluksen ympärille, sillä kaupassa on jo nyt muutamia aitoja brändejä, kuten myös suomalainen Makia. Nämä voivat maksaa näkyvyydestään sovelluksessa.

Myös erilaisia pelejä odotetaan jatkossa osaksi keskusteluja, pelattavaksi viestittelykumppanin kanssa.

Viestitellä voi erilaisissa paikoissa eli erilaisilla taustoilla. Lisäksi myös keskustelujen säätä voi säätää haluamillaan efekteillä.

Rawr mahdollistaa sovellusta käyttävien kavereiden löytämisen osoitekirjan puhelinnumeroiden perusteella, mutta sovelluksessa on myös Globetrotter-toiminto, jolla voi tavata keskustelussa satunnaisen toisen sovellusta käyttävän henkilön hahmon jostakin puolelta maailmaa.

Futureflyn perustajien tausta on muun muassa yrityksissä, kuten Remedy, Electronic Arts, Sulake, Grey Area, Microsoft ja User Intelligence. Perustajiin lukeutuu esimerkiksi Remedyltä tuttu Oskari Häkkinen sekä toimitusjohtajana toimiva Pietari Päivänen.

Futurefly kertoi viime syyskuussa nostaneensa rahoitusta 2,5 miljoonaa dollaria. Siihen sijoitti tuolloin suomalainen Visionplus sekä lisäksi sijoittajia Yhdysvalloista. Lisäksi rahaa on saatu myös Tekesiltä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.