Suomalaisten bussikuskien törkeä ajotapa tallentui videolle: "Viemme asian eteenpäin"

Bussikuskin törkeä ajotapa tallentui videolle 0:14

Bussikuskit käyttävät Turun moottoritiellä kyseenalaisia keinoja päästäkseen etenemään ruuhkassa paremmin.

Olli Roms antoi Facebookissa vastikään palautetta Pohjolan liikenteelle, sillä yhtiön bussien on havaittu ohittelevan aamuruuhkaa Turun moottoritiellä, Kehä III:n liittymän jälkeen vastoin sääntöjä – pientareen kautta. Roms on huolissaan etenkin siitä, että toimintatavan vuoksi liikenteessä joutuu pelkäämään entistä enemmän.

– Joka aamu sama juttu, piennarta pitkin kaikkien ohi ja muista välittämättä bussilastillinen ihmisiä kyydissä? Ei ole vain tämä kuski, vaan yhtiönne säännönmukainen toimintatapa. Ärsyttää julkaista tällaista teidän seinällä, mutta en nyt jaksaisi pelätä joka aamu liikenteessä busseja, Roms kommentoi Pohjolan liikenteen Facebook-sivuilla.

"Videossa nähtävä ajotapa ei todella ole hyväksyttävää"

Pohjolan liikenne kommentoi pian Romsin päivitystä pahoitellen. Bussiyhtiö aikoo olla yhteydessä kuljettajiin, jotta vastaava ei enää toistuisi.

– Julkaisemassasi videossa nähtävä ajotapa ei todella ole hyväksyttävää, eikä yrityksemme arvojen mukaisesti turvallista ja vastuullista. Pahoittelemme tapahtunutta ja viemme asian eteenpäin kuljettajillemme, jotta vastaavaa ei tapahtuisi enää vastaisuudessa, Pohjolan liikenne kommentoi Romsin päivitystä.

Katso keskustelua herättänyt Facebook-päivitys täältä.

Lue myös:

    Uusimmat