Suomalaistallille laiha pistesaalis Italian Moto2-kisasta – taistelu MM-sarjan kärjessä tiivistyi

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin vaikeudet jatkuivat ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan Italian osakilpailussa Mugellossa.

MotoGP-kausi C Morella!

Italian GP:n lähetykset 1.-2.6.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Suomalaisen tallipomon Aki Ajon suojatit Brad Binder ja Jorge Martin saavuttivat vain yhden MM-pisteen Alex Marquezin voittoon päättyneestä Moto2-luokan osakilpailusta. Liian jäykän KTM:n rungon kanssa kamppailevat kuljettajat ajoivat ruutulipulle peräkkäisillä sijoilla 15 ja 16.

Marc VDS -tallin Marquezille voitto oli toinen peräkkäinen tällä kaudella. Toiseksi Italian kisassa sijoittui italialainen Luca Marini ennen sveitsiläistä Thomas Lüthia.

Moto2-luokan MM-sarjan kärjessä jatkaa Italiassa neljänneksi sijoittunut Lorenzo Baldassarri kahden pisteen turvin Marqueziin. Kolmantena oleva Lüthi on puolestaan neljän pisteen päässä Baldassarrista.

Viime vuonna Moto2-luokan tiimien mestaruutta juhlinut Red Bull KTM Ajo on saavuttanut tällä kaudella vain 41 MM-pistettä. Moto3-luokassa alkukausi on ollut vieläkin vaikeampi: pistesarake näyttää kuuden osakilpailun jälkeen pyöreää nollaa.