San Marinon Moto3-kilpailu kääntyi päälaelleen kärkimiehen kaaduttua yllättäen – uusi haastaja nousi mukaan mestaruuskamppailuun

Dennis Foggia voitti Moto3-luokan San Marinon osakilpailun. Voitto on Foggialle toinen peräkkäinen.

Paalulta San Marinon kisaan lähtenyt Romano Fenati oli onnistunut repimään kolmen sekunnin kaulan muihin, kunnes kierroksella 14 Fenati yllättäen kaatui ja joutui keskeyttämään. Keskeytyksen myötä Fenati voi unohtaa mestaruushaaveensa, sillä italialaiskuljettajan ero MM-sarjan kärkeen on nyt 76 pistettä.

MotoGP-kausi C Moressa!

San Marinon GP:n lähetykset 18.9. - 19.9.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.20

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Toisena ajanut Dennis Foggia nousi kilpailun kärkeen ja ajoi toiseen peräkkäiseen voittoonsa. Italialaiset pääsivät juhlimaan kolmoisvoittoa kotiradallaan, sillä toisena ruutulipulle ajoi Niccolo Antonelli ennen Andrea Mignoa.

Suomalaistalli Red Bull KTM Ajon Jaume Masia oli viides ja MM-sarjaa johtava Pedro Acosta seitsemäs.

Kauden jälkimmäisellä puoliskolla kovassa vireessä ollut Foggia nousi voitollaan MM-sarjan jaetulle toiselle sijalle Sergio Garcian kanssa. Kaksikko on 42 pistettä Acostan perässä, kun kautta on jäljellä neljä osakilpailua.