Suomalaissäveltäjät pommittavat Sauli Koskista lauluillaan

Moni maailmanvalloituksesta haaveileva suomalaissäveltäjä on nähnyt tilaisuutensa tulleen sen jälkeen, kun Sauli löysi rinnalleen maailmanluokan laulajan.

Sauli Koskinen on noussut reilussa vuodessa maailmanluokan julkkikseksi aloitettuaan seurustelun American Idol -ohjelmasta ponnistaneen Adam Lambertin kanssa.

Sauli ja Adam ovat poseeranneet lukuisten julkkisjuhlien punaisilla matoilla ja suomalaiskomistus onkin saanut paljon palstatilaa ympäri maailman.

Suuren luokan julkisuus on saanut myös suomalaissäveltäjät toimimaan. Sauli paljasti Los Angelesin pääkonsulaatin tiloissa pidetyissä juhlissa saavansa erikoisia yhteydenottoja koti-Suomesta. Suomalaissäveltäjät lähettävät Saulille omia biisejään siinä toivossa, että hänen puolisonsa Adam Lambert innostuisi esittämään heidän musiikkiaan.

Sauli on asunut jo vuoden ajan Adamin luona Los Angelesissa. Pariskunnan rakkaustarina alkoi marraskuussa 2010, kun Adam oli esiintymässä Suomessa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja