Suomalaispariskunta aloitti huiman MM-kisatempauksen – ”Kokeillaan kestääkö 47-vuotinen avioliitto”

Kuusi päivää, kuusi valtiota, yksi lauttamatka ja 2200 kilometriä asuntoautolla. Siinä faktat, kuinka savonlinnalaiset Jami ja Armi Karjalainen ovat saapuneet jääkiekon MM-kisoihin Slovakiaan – ja reissu on vasta alussa.

– Kokeillaan kestääkö 47-vuotinen avioliitto tällaista matkaa. Ainakin tähän asti on mennyt tosi hyvin, Jarmo ”Jami” Karjalainen nauraa viitatessaan pitkään ja tiiviiseen reissuun.

Pariskunta myöntää, että riidoitta tällainen matka ei suju.

– Ainahan sitä vähäsen tulee, mutta kun joustaa vähän, niin onnistuu, Jami tiedostaa.

(Artikkeli jatkuu kuvan alla)

Hänelle jääkiekon MM-kisareissu on peräti 37:s. Armi Karjalainen on ollut viimeksi paikalla Ruotsin kultaisissa kisoissa vuonna 1995.

– Ne olivat sellaiset menokisat, että jaksoi olla radalla mukana, hymyilee sittemmin juhlimisen kutomiseen vaihtanut Armi.

Faniporukka Witosketjuun kuuluva Jami Karjalainen on ennen asuntoautoreissua saapunut MM-kisoihin moottoripyörällä, lentokoneella tai pikkubussilla.

– Itäeurooppalainen meininki tuli esiin muutamilla paikoilla, mutta muuten on ollut äärettömän ystävällistä porukkaa. Ja halpaahan täällä on verrattuna Suomeen, Jami Karjalainen kertoo kokemuksista matkan varrelta.

Katso ylälaidan videolta, millaiseksi Karjalaiset ovat sisustaneet asuntoautoleirinsä! 

Lue myös:

    Uusimmat