Leijonat pääsi pois hotellikuplasta – joukkueen tunnelmasta iloisia uutisia

Suomen jääkiekkomaajoukkue suuntasi maanantaina MM-otteluidensa välipäivänä Latvian Jurmalaan ulkoilemaan. Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen kiittelee kisajärjestäjiä ja hehkuttaa joukkueen tunnelmia.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Norja–Suomi ma 13.5. klo 17.20. Studio käyntiin jo klo 16.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Suomi avasi Riian MM-kisat pelaamalla lauantaina ja sunnuntaina peräkkäisten päivien ottelut Yhdysvaltoja ja Kazakstania vastaan. Leijonat voitti USA:n 2–1, mutta Kazakstania vastaan tuli voittomaalikilpailun jälkeen 1–2-tappio.

Leijonilla on tänään maanantaina välipäivä, eikä eilinen yllätystappio ole joukkueenjohtaja Kortelaisen mukaan tunnelmaa latistanut. Eteenpäin on sanonnan mukaan menty.

– Fiilis on erittäin hyvä. Ei tyyni, vaan hyvä. Läppä lentää ja juttu luistaa. Mehän ollaan alkutaipaleella vasta, Kortelainen kertoo MTV Urheilulle.

Leijonat kulki maanantaina bussilla hotellikuplasta noin 40 minuutin matkan Jurmalaan, jossa joukkue pääsi ulkoilemaan ja syömään illallista. Jurmalassa on kupla-alue, jossa jokainen joukkue pääsee Kortelaisen mukaan käymään pari kertaa kisojen aikana.

– Tänne meneminen varmistui eilen. Napattiin kiinni ja päätettiin, että lähdetään saman tien välipäivänä, kun on ollut kaksi peräkkäistä peliä ja aika pitkään ollaan oltu jo reissussa. Tekee ihan hyvää, Kortelainen kuvaa ja kertoo auringon paistavan.

– Tämä on ihan mahtavaa. Tämä oli kisajärjestäjältä hienosti järjestetty. 

Kortelainen luonnehtii, että ennen huomista Norja-ottelua kantavana teemana on peliin keskittyminen.

– Otetaan täällä pari tuntia irtaantumista jääkiekosta ja sitten kohti seuraavaa peliä.

Lue myös:

    Uusimmat