Mainos

Suomalaisopiskelija Espanjan bussiturmasta: Kukaan ei vielä tiedä, ketkä on kuolleet ja ketkä loukkaantuneet

1:47

Ainakin 13 yliopisto-opiskelijan hengen vaatinut bussiturma on koskettanut Espanjassa muita opiskelijoita laajasti. Suomalainen yliopisto-opiskelija kertoo MTV Uutisille, että tunnelma Barcelonan kampuksella on maassa ja joitain tapahtumia on peruttu tragedian vuoksi. 

– Tämä vaikuttaa suuresti kaikkiin vaihtareihin, sillä ollaan menetetty suuri määrä seikkailijoita ja siinä bussissa olisi voinut olla kuka tahansa meistä, suomalaisopiskelija miettii.

Erasmus-vaihdossa oleva opiskelija kertoo itsekin olleensa samassa tapahtumassa Valenciassa, mutta eri matkanjärjestäjän kautta. Hän itse ei tuntenut turmabussista ketään, mutta monella tutulla on koko päivän ollut suuri huoli huonetoverien kohtalosta.

– Joillakin minun kanssani samassa seurueessa olleilla on ollut kova huoli huonetovereista, joihin ei oo saatu yhteyttä. Kukaan ei käsittääkseni vielä tiedä, ketkä on kuolleet ja ketkä loukkaantuneet.

Joidenkin tietojen mukaan turmabussissa olisi loukkaantunut yksi suomalainen. Barcelonaan turvallisesti perille päässyt opiskelijakollega toivoo hänelle pikaista paranemista.

– Toivottavasti se suomalainen paranee pian ja pääsee pikkuaskelin eteenpäin tästä tragediasta. Hänellä se tuntuu varmasti nyt pahimmalta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.