Suomalaisnaisen uskomattomasta kokemuksesta somehitti: Tässäkö maamme paras asiakaspalvelija?

Emmi Paunonen koki melkoisen yllätyksen, kun asiakaspalvelun työntekijä tuli hänen kotiinsa omalla vapaa-ajallaan asentamaan sekä modeemin että kanavapalvelun. 

Sairaspäivää viettänyt Emmi Paunonen oli kiukkuinen. Hän oli tilannut Elisalta nettiyhteyden, mutta postista noudettu modeemi osoittautui vain tyhjäksi laatikoksi. 

–Monta soittoa Elisan asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen, mistä sain vain kuulla, ettei vanhaa nettiä saa enää auki ja uusi modeemi postitetaan tänään, eli sitä voi odotella saapuvaksi ehkä tiistaina, Paunonen kirjoittaa Facebookissa jakamassaan tekstissä. 

Yllättäen Paunonen sai kuitenkin puhelun asiakaspalvelussa työskentelevältä Anssilta, joka lupasi tuoda modeemin asiakkaan kotiovelle työpäivänsä jälkeen. 

Jos teksti ei näy, voit lukea sen täältä. 

Kun apu saapui, miehen mukana oli myös Emilia, jolla oli vielä pieni lisälohduke Paunoselle: suklaarasia ja kortti. 

Anssi asensi modeemin ja Netflixin hämmästyneelle ja erittäin tyytyväiselle asiakkaalle.  

– Nyt olen peiton alla Geishat sylissä, nautin House of Cardsin uudesta kaudesta enkä voi varmaan mitenkään kiittää tarpeeksi Anssia ja Emiliaa tästä vaivannäöstä perjantai-iltana heidän omalla vapaa-ajallaan, hän kirjoittaa. 

Paunonen on varma, että tapahtuneesta saa kiittää tasan kahta ihmistä: 

– Olen aika varma että he venyivät, koska ovat ihania ihmisiä eikä siksi, että Elisalta olisi käsketty näin tehdä, Paunonen toteaa. 

Tapaus on hämmästyttänyt myös muita suomalaisia, sllä Paunosen teksti aiheesta on kerännyt jo yli 25 000 tykkäystä Facebookissa. 

Lue myös:

    Uusimmat