Suomalaisjulkkikset järkyttyivät jalkapallolegenda Diego Maradonan kuolemasta – ex-jalkapalloilija Mikael Forssell murtui kyyneliin

3:16
Diego Maradona on kuollut – C Moren asiantuntijat muistelevat jalkapallolegendaa ja hänen vaikutustaan jalkapallolle suorassa lähetyksessä

– Koko urheilumaailma itkee, kirjoittaa Aleksi Valavuori sosiaalisessa mediassa.  

Keskiviikkona (25.11.) urheilufanit kokivat syvän järkytyksen, kun argentiinalaisen jalkapallolegendan Diego Maradonan kuolinuutinen tavoitti maailman. Maradonan kerrottiin kuolleen sydänkohtaukseen. 

Suru-uutisen tultua ilmi sosiaalinen media täyttyi oitis muistopäivityksistä. 

Suosikkijuontaja Mikko Leppilampi julkaisi Instagram-tililleen kuvan jalkapallotähdestä lisäten kuvan yhteyteen tekstin espanjaksi. 

– Aina, Diego Armando Maradona! Leppilampi kirjoittaa. 

Radiojuontaja Esko Eerikäinen julkaisi Maradonan pelinumerosta kuvan Instagramissa ja lisäsi sen yhteyteen tekstin espanjaksi. 

– Numero yksi jalkapallossa (huom. vapaa suomennos). 

Ex-jalkapalloilija Mikael Forssell muistelee Instagram-päivityksessään jalkapallolegendaa. 

– En ole itkenyt aikoihin, mutta tänään annoin kyyneleiden tulla. Lapsuuteni idoli Diego Maradona, joka inspiroi minut uralle. Hän nukkui pois. Lepää rauhassa legenda, Forssell kirjoittaa. 

Aleksi Valavuori julkaisi itsestään kuvan, jonka yhteydessä hän muistelee Maradonaa. 

– Koko urheilumaailma itkee, yksi suurimmista on poissa. Illan lähetys on omistettu Diego Maradonalle, lapsuuden sankarille. Kuva on vanha, ilme huono mutta tuplakeskarit osuvat hyvin vuodelle 2020. Lepää rauhassa, Diego , hän kirjoittaa. 

– Godspeed. Kuusivuotiaana maailma muuttui... jumalan kädella jatkoon. Jos elämä vilahti silmien edessä, kun aika tuli taisi olla melkoinen highlight-kooste?! Juontaja Ile Uusivuori kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteyteen. 

Kuvassa komeilee Maradona palkintopokaali kädessään vuonna 1986, kun Argentiina vei maailmanmestaruuden jalkapallossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja