Suomalaisgolfarin pahoinpidelty caddie pääsi yllättäen kentälle: "Vähän oli kyllä hapoilla lopussa"

Kalle Samooja pelasi tuloksen +1 golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Espanjassa torstaina. Par-tahdissa pääasiassa lyönyt Samooja teki birdien väylällä 2 ja bogeyt väylillä 6 ja 16.

–  Hyvää peliä oli kyllä. Vaikea baana tuo on. Varsinkin iltapäivällä, kun greenit ovat vähän palaneet, 73. sijan jakava Samooja totesi tiedotteessaan.

Samooja aloitti urakkansa Andaluciassa sekavista lähtökohdista. Samoojan caddie Greig Stanfield joutui tiistai-iltana ryöstön ja pahoinpitelyn uhriksi. Hänen uumoiltiin jättävän kierroksen väliin polvivamman vuoksi, mutta lopulta skotti pääsi kentälle.

–  Hän lähinnä lähti kokeilemaan, miten jalka kestää. Vähän oli kyllä hapoilla lopussa. Sovimme, että viestittelemme huomisen kisakunnosta tässä illan aikana tai viimeistään aamusta, Samooja kertoi illalla.

Suomalaisista korkeimmalla avauskierroksen jälkeen ovat 29. sijan tuloksella –1 jakavat Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen. Torstaina varmistui, että Korhonen pääsee kesällä major-kilpailuun, The Open -arvoturnaukseen 18.–21. heinäkuuta Pohjois-Irlantiin.

Kisan kärjessä on Ranskan Victor Perez tuloksella –6.

Lue myös:

    Uusimmat