Mikko Korhonen voittotaistelussa Euroopan-kiertueella – suomalainen lyönnin päässä kärkipaikasta

20:49
Videolla lauantain alkuillan Tulosruutu, jossa kerrottiin Mikko Korhosen vahvasta vireestä Birminghamissa.

Golffari Mikko Korhonen on voittotaistelussa ennen päätöskierrosta miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Birminghamissa. Korhonen jakaa kakkossijan ja on vain lyönnin päässä kisaa johtavasta Englannin Sam Horsfieldistä.

Korhonen lähti lauantain kolmannelle kierrokselle jaetulta kuudennelta sijalta. Hän pelasi kierroksen tulokseen viisi alle parin kirjauttamalla viisi birdieä ja yhden bogin. Korhonen nakutti etuysillä kolme perättäistä birdieä.

– Ei ollut ihan yhtä terävää lyömistä kuin aikaisempina päivinä. Ihan ok kuitenkin. Puttasin kuitenkin tänään hyvin. Par-femmoilla osuin väyliin, ja niitä pääsee sen jälkeen kokeilemaan kahdella päälle oikeastaan aina, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Korhonen on kokonaistuloksessa –13. Suomalaisen kanssa tasoissa ovat Tanskan Rasmus Höjgaard ja Walesin Oliver Farr.

Korhosen pelasi lauantaina samassa ryhmässä yli 700 Euroopan-kiertueen kisan konkarin, espanjalaisen Miguel Angel Jimenezin kanssa.

– Oli hienoa pelata Miguelin kanssa, vaikka hänellä sattui nyt heikko päivä tähän! Kentällä oli aika rauhallista, ja on erikoista pelata, kun ei ole yleisöä yhtään.

Kalle Samoojan päivä oli aavistuksen vaikeampi kuin Korhosella. Hän pelasi par-tulokseen ja putosi kärkikymmenikön tuntumasta jaetulle 24. sijalle. Samoojan epätasainen kierros sisälsi neljän bogin vastapainoksi yhden eaglen ja kaksi birdieä.

– Tänään oli varsin nihkeä päivä. En nähnyt yöllä painajaisiakaan, joten en tiedä, mihin se veto katosi tuossa yön aikana, Samooja pohti tiedotteessa.

Tapio Pulkkanen pelasi kolme yli parin ja jakaa 69. sijaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja