Suomalaisgolfarin caddie pahoinpideltiin –  fysiikkavalmentaja joutuu pikahälytyksellä uuteen tehtävään

Kalle Samooja aloittaa urakkansa golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Espanjassa, mutta kilpailun lähtökohdat ovat sekavat. Samoojan caddie Greig Stanfield joutui tiistai-iltana ryöstön ja pahoinpitelyn uhriksi eikä pysty kantamaan Samoojan golfbägiä tänään alkavassa kilpailussa.

–  Todella valitettavaa, että tällaista tapahtuu, ja vielä hyvälle tutulle. Toivottavasti Greig saa polvensa pian kuntoon ja pääsee takaisin. Hän oli masentuneen oloinen mies, kun ilmoitti minulle tästä aamulla, Samooja kertoi tiedotteessa.

Samoojan fysiikkavalmentaja Eero Partio on ensimmäistä kertaa Samoojan mukana Euroopan-kiertueella, ja toimenkuva laajeni heti varsinaisen osaamisalueen ulkopuolelle, kun Partio ottaa caddien tehtävät hoitaakseen.

–  Hän on positiivinen kaveri, joten eiköhän meillä hauskaa tule. Saa nähdä, jos sieltä löytyisi joku puttilinja tai hyvä mailavalinta takataskusta, Samooja virnisti.

Stanfield käy tänään lääkärillä. Samooja toivoo vielä, että varsinainen caddie parantuisi viikonlopun myöhemmille kierroksille.

Samoojan lisäksi kilpailussa ovat suomalaisista mukana Mikko KorhonenKim Koivu ja Tapio Pulkkanen.

Lue myös:

    Uusimmat