Suomalaisen Moto2-tallin vauhti kadoksissa – "Älyttömän vaikea viikonloppu"

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa omaa talliaan pyörittävä suomalaispomo Aki Ajo tuskaili vaikeaa viikonloppua Katalonian MotoGP-varikolla sunnuntain kisojen jälkeen.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Hollannin GP:n lähetykset 29.-30.6.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin kuljettajat nappasivat yhteensä kuusi MM-pistettä Katalonian Moto2-osakilpailusta. Eteläafrikkalainen Brad Binder oli 11:s ja espanjalainen Jorge Martin 15:s.

Pistesaalis on laiha verrattuna vuoden takaiseen, jolloin Miguel Oliveira oli Barcelonassa toinen ja Binder kuudes. Kauden päätteeksi suomalaistalli juhli tiimien maailmanmestaruutta.

Tällä hetkellä tilanne on Ajon johtamalle tallille vaikein vuosiin.

– Ei voi muuta sanoa kuin, että ihan älyttömän vaikea viikonloppu meille, kyllähän tästä nyt jotenkin täytyisi päästä eteenpäin. Meillä on teknisesti nyt sellainen tilanne, ettei varmaan ole ollut vuosiin. Ei vaan olla kilpailukykyisiä, Ajo laukoi suorat sanat Moto2-kisan jälkeen.

Tulevalla viikolla Ajon tallilla on luvassa kaksi testipäivää Katalonian radalla. Tallipomo on toiveikas KTM-pyörän uuden rungon ja airodynamiikkaosien suhteen, mutta lupailee isompaa kehitysaskelta vasta heinäkuulle.

– Nyt täytyy vain jatkaa tätä yötä päivää työtä ja koittaa nousta vain vähän täältä ylemmäksi. Ei anneta periksi, Ajo summasi lopuksi.

MotoGP-kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Hollannin Assenissa.

Videolla Aki Ajo kommentoi myös ainoan Moto3-kuskinsa Can Öncün tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat