Suomalaispomo Aki Ajo iloitsi tallinsa kaksoisvoitosta: "Tällaisella pokerinaamalla sitä on vaikeaa näyttää"

Red Bull KTM Ajon suomalainen tallipäällikkö Aki Ajo oli onnellinen mies Australian MotoGP-viikonlopun jälkeen. Ajon Moto2-talli juhli Phillip Islandin radalla kaksoisvoittoa sunnuntaina.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Malesian GP:n lähetykset 2.-3.11.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Australian Moto2-osakilpailu oli suomalaistiimin näytöstä alusta alkaen. Eteläafrikkalainen Brad Binder ja espanjalainen Jorge Martin hallitsivat kisaa lähtövaloista ruutulipulle.

– Ei voi kuin olla älyttömän onnellinen. Tietysti tällaisella pokerinaamalla sitä on vaikeaa näyttää ulospäin, mutta aika tunteellinen hetki oli äsken. Ei ole ollut helppo vuosi, Ajo huokaisi Dornan haastattelussa Moto2-kisan jälkeen.

Tahmean alkukauden jälkeen suomalaistiimi on kerännyt kauden loppupuoliskolla yhteensä yhdeksän podiumsijoitusta, joista kolme on Binderin nappaamia voittoja. Tällä hetkellä Binder on 33 pistettä perässä Moto2-luokan MM-sarjaa johtavaa Alex Marquezia.

– Tietysti meille on hieno asia, että on vielä pieni toivo ajaa jopa mestaruudesta. Hyvin pieni tietysti, mutta on kuitenkin, eikä anneta periksi niin kauan kuin on mahdollisuudet. Tämmöinen vain lisää sitä nälkää, Ajo alleviivaa.

– Brad on ajanut nyt hienoja kisoja. Puolen kauden jälkeen hän on kerännyt ylivoimaisesti eniten pisteitä kaikista kuljettajista, Ajo hehkuttaa.

Myös tulokaskauttaan ajavan Martinin kehittyminen lämmittää suomalaispomon mieltä. Espanjalainen on ajanut nyt kaksi kertaa putkeen palkintopallille.

– Hän on mennyt todella isoja steppejä eteenpäin, Ajo vahvistaa.

Seuraava Moto2-osakilpailu ajetaan viikon kuluttua Malesian Sepangissa. Kauden päättävä Valencian GP kilpaillaan Espanjassa 17. marraskuuta.

Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat