Aki Ajo kommentoi Moto2-luokan mestaruustaistoa – "Aika-ajoissa pitää ottaa kovia riskejä"

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tiimin tallipäällikkö Aki Ajo oli tyytyväinen Aragonian GP:n lopputulemaan, mutta opittavaa tallilla ja kuljettajilla on edelleen.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Thaimaan GP-viikonloppu 6.-7.10.

Tilaa C More tästä

Suomalaistallin kuljettaja Brad Binder ajoi upeasti Moto2-kisan voittoon Aragonin radalla sunnuntaina. Myös Miguel Oliveiran kisavauhti oli kärjen tasolla, mutta portugalilainen epäonnistui pahasti aika-ajoissa.

18. lähtöruudusta startannut Oliveira ajoi maaliin seitsemäntenä, kuusi sekuntia tallikaverilleen hävinneenä.

– Moto2:ssa pitää ottaa aika-ajoissa aika kovia riskejä. Taso on niin älyttömän kova ja tasainen, että jos ei ota siellä niin sanotusti vähän sellaista silmät kiinni -kierrosta, niin on aika vaikea olla korkealla, Ajo totesi kisan jälkeen Dornan haastattelussa.

– Miguel otti tällä kertaa ehkä vähän omaan piikkiinsä. Hän teki liian monimutkaista tästä maailmanmestaruustaistosta miettimällä liian monia asioita.

Oliveira on Moto2-luokan MM-sarjassa toisena ja Binder kolmantena. Kuljettajien erot johtavaan Francesco Bagnaiaan ovat 19 ja 90 pistettä.

Viikonloppuna uransa ensimmäisen paalupaikan ja toisen voiton Moto2-luokassa saavuttanut Binder sai ansaitut kehut suomalaispomolta.

– Ensinnäkin koko viikonloppu ja jo viime viikon testit, koko ajan tasaista työtä. Se on semmoinen, mitä hänelle on haettu. Siinä on ollut vähän epätasaisuutta, joka on pysäyttänyt kehitystä, Ajo summasi.

MotoGP-kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Thaimaassa.


Lue myös:

    Uusimmat