Suomalaisen Johanna Kuvajan Playboy-kuvat julkaistiin – kuvauksissa kiusallisia tilanteita: "Remonttimiehet olivat hyvin innoissaan"

Johanna Kuvaja haaveilee nykyään levytyssopimuksesta.

Suomalainen kaunotar Johanna Kuvaja poseeraa Portugalin viimeisessä printtinumerossa, joka ilmestyi tällä viikolla. Valokuvaaja Petteri Kaakinen otti suomalaiskaunottaresta sensuelleja kuvia Vanajanlinnassa, joista parhaimmat lähetettiin Playboy-lehteen. Oli kuitenkin lähellä, että Kuvaja meinasi perua miestenlehden kuvaukset.

– Luulin ensin, että siellä pitää näyttää kriittiset paikat. Meinasin perua jo kuvaukset, koska sitä en halunnut tehdä. Minulle kuitenkin selvisi, ettei kaikkien tarvitse olla täysin alasti.

– Lehdessä on yksi taiteellinen topless-kuva, muut ovat kesympiä.

Kaunottaresta otettiin ympäri Vanajanlinnaa kuvia. Ylimääräiset silmäparit aiheuttivat kuitenkin hieman päänvaivaa ja kiusallisia tilanteita kuvauksien aikana.

– Remonttimiehet katselivat hyvin kiinnostuneina, Kuvaja naureskelee.

– Meidän piti ottaa Vanajanlinnan sisällä todella nopeasti kuvia, koska siellä oli samaan aikaan paljon asiakkaita. Meikkaaja vahti, milloin voin mennä hetkeksi poseeraamaan. Nopeasti sitten kipitin pianon taakse korkokengissä ja äkkiä pois, kun ihmisiä alkoi tulla.

Poseeraaminen rohkeissa kuvissa ei tuottanut ongelmia Kuvajalle.

– Luotin kuvaajaan täysin ja minulla oli hyvä olo kuvauksissa. Tyylini on aina ollut eroottinen ja seksikäs, Playboy oli luonnollinen jatkumo. Alastomuus on nykyään niin luonnollista sosiaalisen median vuoksi.

Kuvaja myy monien julkkisten tavoin rohkeaa kuva- ja videomateriaalia OnlyFans-sivustolla. Hänen tilinsä kuukausimaksu oli aiemmin lähes 30 euroa, mutta nykyään hinta on reilu 12 euroa.

– Poistin sieltä rohkeimmat topless-videot. Parempi, että tililläni on tyylikästä, mutta rohkeaa materiaalia.

– Idea lähti siitä, kun minusta otettiin tuhansia Playboy-kuvia, ja en voinut julkaista niitä somessa niiden paljastavuuden takia. OnlyFans on hyvä tapa hyödyntää kuvat ja jakaa ne jossakin. Ihmiset kaipaavat viihdykettä.

Kuvaja työskenteli aikaisemmin musiikin- ja luokanopettajana, mutta irtisanoi itsensä homealtistuksen vuoksi. Hän ei kaipaa takaisin opettamaan, vaan nyt hän haaveilee musiikkiurasta. Kuvaja onkin julkaissutkin jo Shower-kappaleenja balladin Back For Good. Kolmas biisi Wanna make love to you on vuorossa seuraavaksi.

– Tykkään tehdä englanninkielistä poppia. Teen musiikkia aina kun tulee inspiraatio. Minulla on 30 kappaletta demoasteella. Materiaalia löytyy, mutta tarvitsisin levytyssopimuksen. Isot radiokanavat kuitenkin useimmiten vaativat, että taustalla on levy-yhtiö.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja