Suomalaiselle Scoopshot-palvelulle miljoonasijoitus

Mobiililaitteille kehitetty suomalainen Scoopshot -kuvapalvelu on saanut merkittävän sijoituksen.

Yritys sai eilen 2,9 miljoonan euron arvoisen rahoituksen. Asiasta tiedotettiin tänään.

-Tämä on todella miellyttävä uutinen yrittäjälle, joka hakee kasvua, toteaa Scoopshotin liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Petri Rahja MTV Uutisille. 

Rahoitus saatiin Suomesta Teollisuussijoitus Oy:n ja Conor Venturesin kautta.

-Hieno asia, että suomalainen startup sai suomalaista rahoitusta kansainväliseen kasvuun. Sehän on kansantalouden kannalta hyvä juttu.

Rahja kertoo, että rahoituksen avulla Scoopshot hakee voimakkaasti kansainvälistä kasvua.

-Viemme palvelua etupäässä Yhdysvaltain markkinoille, mutta myöskin Keski-Eurooppaan ja Aasiaan. Meillä on asiakkaita nyt jo yli yhdeksässätoista maassa ja 60 mediayhtiötä käyttää palvelujamme.

Rahjan mukaan heti alusta lähtien oli selvää, että Scoopshotista lähdettiin rakentamaan kansainvälistä yhtiötä, sillä Suomi on niin pieni markkina-alue

Rahja kertoo, että Scoopshotin avulla kenestä tahansa voi tulla valokuvaaja tai uutiskuvaaja lataamalla Scoopshot-sovelluksen älypuhelimeensa. Älypuhelimella otettuja kuvia voi lähettää palveluun ja kun mediatalo ostaa kuvan, niin käyttäjä ansaitsee rahaa ja mainetta tällä tavalla. 

Rahjan mielestä Slushin tapaiset startup-tapahtumat ovat erittäin tärkeitä, koska tällä tavalla päästään luomaan suhteita rahottajiin ja mahdollisiin yhteistyökumppaneihin.

-Tämä on tärkeä tilaisuus ja mahdollisuus verkottua, kiteyttää Rahja.

Lue myös:

    Uusimmat