Mainos

Suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure sai tunnustusta: Valittiin vuoden visionääriksi

Tutkimusyhtiö Gartner nimesi F-Securen vuoden 2016 visionääriksi päätelaitteiden suojaamisessa.

Gartnerin vuotuisessa Magic Quadrant -raportissa todetaan, että päätelaitesuojausta ostavien kannattaisi kiinnittää huomiota suojauksen tehokkuuteen ja laajuuteen.

– Uskomme Gartnerin arvostavan tehokkuuttamme haittaohjelmien torjunnassa ​​ja yhtiön fokusta, sanoo F-Securen toimitusjohtaja Christian Fredrikson.

Nykypäivänä jokainen yritys voi olla potentiaalinen verkkohyökkäyksen kohde ja päätelaitteet ovat niiden heikoin lenkki. Hyökkääjälle helpoin tapa on murtaa puolustus päätelaitetasolla ja käyttää hyväksi inhimillisiä virheitä.

Työntekijä, joka hairahtuu kohdennettuun tietojenkalasteluun päästää hyökkääjän laitteeseensa. Sen kautta hyökkääjä pääsee työntekijän käyttämiin palveluihin, kuten pilvi- ja muille palvelimille, minne yrityksen  tärkeimmät tiedot on tallennettu.

"Haittaohjelmilta ja yhä useammin kehittyneimmiltä pitkäkestoisilta hyökkäyksiltä (APT) suojautuminen on päätelaitesuojausten hankinnassa tärkeimpiä kriteerejä", raportissa todetaan.

"Hyökkäysten torjumisessa on merkittäviä laatueroja, kuten useat haittaohjelmien testausorganisaatioiden tulokset osoittavat. Päätelaitesuojausta ostavien pitäisi etsiä useiden testitulosten määrittelemiä laajan valikoiman suojaustekniikoita ja tehokkuutta."

Tietoturvayhtiö F-Secure on saanut viime vuosina useita palkintoja päätelaitesuojauksestaan riippumattomilta testausorganisaatioilta.

 

Lähde: F-Secure

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.