Suomalainen, olet trendin aallonharjalla! KK: "Ei-minkään värinen” tukka on nyt muodikkain

Vaalean erilaiset sävyt ovat nyt kuuminta hottia, eikä monien suomalaisten edes tarvitse värjätä hiuksiaan nämä sävyt saavuttaakseen!

Hiuksissa vaalean erilaiset sävyt ovat nyt trendikkäitä. Omia hiuksiaan usein soimaavia suomalaisia ilahduttanee tietää, että "ei-minkään värinen" tukka on nyt muodikkain, kertoo Kodin Kuvalehti

Yllä olevalta videolta saat nopean kampausvinkin! 

– Harvalla ihmisellä on todellisuudessa täysin maantienharmaa, tai kampaajatermein tuhkanvärinen, keskiruskea tukka. Moni sanoo, että minulla on tämmöinen maantie, mutta aika usein ihmisten hiuksissa on tosi kauniita ruskeita sävyjä. Myös beigeä löytyy luontaisesti aika paljon, kertoo Kodin Kuvalehden haastattelema kampaaja ja hiusbloggaaja Meeri Mäntylä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Trendinä nyt ruskeaa ja vaaleaa yhdistävän "bronde"

Woman's Day -lehti listaa vuoden 2018  hiteiksi pehmeän, valoisan baby blonden, ruskeaa ja vaaleaa yhdistävän bronde-sävyn sekä pronssin ja vaalean sävyjä yhdistävän blondz-sävyn.

Elle-lehden haastatteleman kampaajan mukaan "likainen blondaus" puolesaan on hiusväreistä trendikkäimpiä. Jos olet aiemmin värjännyt hiuksiasi, tämä kikka tuo helpotuksen, sillä myös juurikasvu saa näkyä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja