Suomalainen huippulupaus kesken kauden Liigasta NHL:ään? – Seurapomo väläyttää hurjaa mahdollisuutta

Lassi Thomson kommentoi Ottawa Senators -varaustaan 2:55
Videolla Lassi Thomsonin kommentit NHL-varauksensa jälkeen.

Ilveksen 19-vuotiasta puolustajaa Lassi Thomsonia voi kutsua vielä tällä kaudella NHL. Asiaa raottaa Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion.

Ottawan puolustusta ovat ravistelleet useat loukkaantumiset. Sairastuvalla joukkueen peräpäästä ovat tällä hetkellä Christian Wolanin, Dylan DeMelo, Nikita Zaitsev ja Ron Hainsey. Ottawan katseet ovat tässä kurimuksessa jo käymässä Eurooppaan päin.

– Olemme tietoisia loukkaantumistilanteestamme. Jos loukkaantumiset jatkuvat, tiettynä hetkenä me voimme joutua kutsumaan ylös Olle Alsingin tai Lassi Thomsonin. He ovat kaksi vaihtoehtoa, joita me saatamme joutua katsomaan, Senators-GM Dorion sanoi TSN:lle.

Alsingia, 23, ei aikoinaan varattu NHL:ään, mutta Ottawa teki tänä vuonna toukokuussa hänen kanssaan kaksivuotisen tulokassopimuksen. Senators kuitenkin lainasi hänet täksi kaudeksi Djurgårdenin SHL-joukkueeseen, jossa ruotsalainen on nakuttanut sesongin 26 otteluun tehot 3+12=15. Alsingilla on tältä kaudelta vyöllään myös kaksi maaottelua Ruotsin paidassa.

Thomsonin Ottawa puolestaan varasi kuluneena kesänä NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella. 19-vuotias huippulupaus on summannut Ilveksessä 23 SM-liigaotteluun tehot 6+4=10, ja hän kuuluun jälleen Nuorten Leijonien MM-ryhmitykseen.

Lue myös:

    Uusimmat