Suolaa haavoihin! Manchester United -legendalta tylyä kuittailua PSG:n supertähdelle Neymarille

Manchester United -legenda Éric Cantona oli tiistaina paikalla, kun United kukisti yllättäen PSG:n maalein 3–1 ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin. Ranskalainen jatkoi vielä viikonloppuna kuittailua pariisilaisten tähtipelaajalle Neymarille, joka seurasi ottelua katsomosta käsin loukkaantumisen vuoksi.

The Sun -lehden mukaan Cantonan seurue vinoili ottelun aikana Neymarille ja hänen mukanaan VIP-tiloissa peliä seuranneille. Neymarin isän kerrotaan antaneen tuimaa palautetta Cantonalle ja kumppaneille.

Cantona päätti viikonloppuna julkaista Instagram Storiesissa kuvan Neymarista. Legendaarisista lausahduksistaan tunnettu ex-hyökkääjä oli jälleen vahvassa vedossa. Manchester Evening Newsin toimittaja Samuel Luckhurst on julkaissut kuvakaappauksen Cantonan viestistä.

– Grillin tavoin otat sen ulos keväällä, kun aurinko alkaa paistaa, luki kryptisessä päivityksessä, johon oli lisätty kuva makkarasta.

Cantona oli ottelun jälkeen esillä myös positiivisemmalla tavalla, kun Manchester United julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän esiintyi yhdessä seuran ex-managerin Sir Alex Fergusonin ja nykyluotsin Ole Gunnar Solskjärin kanssa.

Alla Cantonan Neymar-päivitys ja yhteiskuva Fergusonin sekä Solskjärin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat