Sulkiko Max Verstappenin raivostunut isä Mercedes-oven lopullisesti? – "Toton ei tarvitse enää soitella"

4:16
Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin kolari eri kuvakulmista. Kumman syy rajut seuraukset saanut törmäys lopulta oli?

Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin välinen kolari Britannian F1-kisassa kiehahti pahasti yli myös hollantilaiskuskin taustajoukoissa. Kuumapäinen Jos Verstappen kertoo, ettei hän kaipaa enää yhteydenottoja Mercedeksen suunnalta.

Verstappen joutui rajuun ulosajoon sunnuntaina Silverstonen kisassa, kun Hamilton aiheutti Copse-mutkan rohkealla ohituksellaan hänen pyörähdyksensä rengasvalliin.

Red Bull -kuski kävi tilanteesta kuumana ja julkaisi Instagramissa kirjoituksen, jossa hän piti Hamiltonin kotikisan voitonjuhlia epäurheilijamaisia, kun itse joutui seuraamaan niitä sairaalasta.

Brittilehti Express huomasi alkuviikosta, että Verstappen oli päättänyt poistaa Hamiltonin Instagram-tilinsä seurattavien joukosta. Tästä alkoi väittely siitä, seurasiko hollantilainen Hamiltonia alun alkaenkaan. Kuskien välisiä sometilejä seuraava käyttäjä kuitenkin vakuutti, että ainakin viime talvena kaksikon diplomaattisuhteet olivat tälläkin rintamalla kunnossa.

Sulkiko Jos Verstappen Mersu-oven lopullisesti?

Hamiltonin riemuitseminen samaan aikaan, kun Verstappen oli viety sairaalaan jatkotutkimuksia varten, tuntuu suututtaneen Red Bull -leirin perusteellisesti.

Tallin moottoriurheilun neuvonantaja Helmut Marko vaati tuoreeltaan tapahtuneen jälkeen Hamiltonille jopa ajokieltoa tilanteesta, josta tämä selvisi kymmenen sekunnin aikarangaistuksella. Tallipäällikkö Christian Horner puolestaan väläytti protestin mahdollisuutta, vaikka piti tuomion muuttumista varsin epätodennäköisenä.

Pisimmälle meni kuitenkin kuljettajan isä Jos Verstappen, joka on hoitanut koko Maxin uran ajan tämän sopimusasioita.  Ex-kuskilla on ollut tunnetusti hyvät välit myös Mercedes-leiriin, mikä on lisännyt mahdollisuutta jopa siirrolle mestaritiimiin.

Nyt hän tuntuu katkovan kertaheitolla välinsä Mercedeksen tallipäällikköön Toto Wolffiin, joka puolusti omaa kuskiaan jakaen syytöksiä kolarissa loukkaantuneelle Maxille.

– Meillä on ollut hyvät yhteydet vuosien ajan, ja hän on soitellut ja imarrellut meitä. Luulen, että kaikki tietävät, miksi. Eilen hän ei ollut yhteydessä, Verstappen kommentoi maanantaina F1-insider-sivustolle.

– Enää hänen ei tarvitse soitella, äkäinen manageri-isä pamautti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja