Yllätys lähellä – Suarez ja Pique taistelivat Barcelonan miesvajaalla tasoihin, Messin ennätysottelu puhutti

FC Barcelonan voittokulku Espanjan jalkapalloliigassa katkesi, kun sen oli tyytyminen kotonaan 2–2-tasapeliin Gironaa vastaan. Ottelussa riitti puhuttavia käänteitä.

Pääkuvan videolla Barcelonan 2–2-tasoitusmaali.

Barcelonan urakka hankaloitui, kun joukkueen keskuspuolustaja Clement Lenglet ajettiin 35. minuutilla 1–0-johtoasemassa suoralla punaisella kortilla kohahduttavasti ulos.

Cristhian Stuani tuikkasi Gironan jo avausjakson lopussa tasoihin, ja sama mies oli asialla toisen jakson alkupuolella, kun Girona siirtyi johtoon.


Gironan toinen hyökkääjä Portu taisteli johtomaalissa ensin itsensä palloon rangaistusalueen rajalla ja nousi kaatumisensa jälkeen virittämään laukauksen lähietäisyydeltä. Stuani oli tarkkana irtopallossa ja pamautti pelivälineen verkon perukoille.


Barcelona nousi kuitenkin vielä miesvajaalla tasoihin. Luis Suarez rouhi maalin oikealla kulmalla pallon ilmaan, ja Gerard Pique jatkoi sen puskemalla tyylikkäästi häkkiin.

Barcelonan 1–0-johtomaalin tarkalla alakulmalaukauksella ampuneesta Lionel Messistä tuli ottelussa ennätysmies. Argentiinalaistähti pelasi 443. La Liga -pelinsä FC Barcelonan paidassa, ja hän on nyt kautta aikain eniten La Liga -otteluita pelannut ulkomaalaispelaaja.


Messi on nyt myös yksin La Ligan tämän kauden maalipörssin kärjessä viidellä osumallaan.

Barcelona oli tätä iltaa ennen voittanut La Liga -sesongin neljä ensimmäistä otteluaan, mutta nyt tuli ensimmäinen tasapeli. Katalonialaisjoukkue on viiden ottelun jälkeen sarjan kärjessä 13 pisteessä, tasapistein Real Madridin kanssa. Girona majailee kuudentena kahdeksalla pinnalla.

Lue myös:

    Uusimmat