Studio55:n raati: Suomi on mielenkiintoinen matkailumaa

Pyysimme Studio55:läisiä pohtimaan, onko Suomessa tarpeeksi mielenkiintoisia matkakohteita. 86 prosenttia kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä, että kohteita on tarpeeksi, ja että Suomi on kiinnostava matkailumaa.

− Nähty ja koettu on. Hyrynsalmen suopotkupallo, Savonlinnan oopperajuhlat, Kotkan meripäivät jne. Luontoon liittyviä kohteita löytyy yllin kyllin kuten Karhunkierros Kuusamossa, Vorlokki-vaellus Hyrynsalmella tai merikalastus Suomenlahdella nuotiotulineen ja saunoineen, luetteli nimimerkki hilkka.

− Suomessa on varsinkin kesällä niin paljon kaunista nähtävää, ettei paikan ole oikeastaan väliä. jo pelkkä Suomen luonto on kokemisen arvoinen, kirjoitti nimimerkki Madeira.

− Täällä on monta kaunista ja kiintoisaa paikkaa, joita en ole nähnyt. Ja onhan tämä kotimaa, pohti nimimerkki esko.

− Kyllä on jokaiselle jotakin. Ei kai kukaan matkusta mihinkään matkakohteisiin jos ne eivät kiinnosta, kirjoitti nimimerkki reissu.

Osa vastaajista harmitteli kotimaisten matkakohteiden kalleutta.

− Minua ei saisi menemään jonnekin metsään ihmettelemään jotain kivikasaa, istumaan hyttysten ruokana paksun savun keskelle, muka nuotion ääreen. Sitten kun menet vaikka nyt syömään esimerkiksi, saat maksaa itsesi kipeäksi. Lautasella on jokin nokare lihaa tai kalaa ja muutama ruoho ristissä. On niin gourmeeta että! Meren rantakaupungit Suomessa kyllä ovat katsomisen arvoisia, sekä talvella Lapin hiihtokeskukset. En hiihdä, mutta voisin kenties oleilla kauneushoidoissa ja sauvakävelylenkeillä, mutta tämä lysti maksaa maltaita. Niillä rahoilla olet viikon etelän auringon alla ja syöt hyvää ja hyvin, kirjoitti nimimerkki Rahahuoli.

− Kyllä Suomessa on upeita matkakohteita, mutta monesti niin kalliita, että viikon hinnalla Suomessa viettää kaksi viikkoa ulkomailla, totesi nimimerkki Matkaaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja