Stubb ja muut tutut Cheekin keikalla: Takamus nousi penkistä

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb lukeutui Cheekiä loppuunmyydyllä jäähallikeikalla fanittaneisiin

Räppäri Cheek esiintyi lauantai-iltana loppuunmyydylle Helsingin jäähallille. Toinen jäähallikeikka on luvassa vielä sunnuntai-iltana. Tuhatpäisen yleisön joukossa oli myös lukuisia tunnettuja suomalaisia. Yksi heistä oli ministeri Stubb, joka myös fiilisteli keikkaa avoimesti Twitterissä.

– Aivan huikee keikka. Iso takamukseni ei penkiltä helposti nouse. Nyt nousi, ja usein. Yksi parhaista konserteista, ever, Stubb kirjoitti CheekilleTwitterissä.

Stubb on aiemminkin kertonut sosiaalisessa mediassa kuuntelevansa Cheekin musiikkia. Viikonloppuna hän kertoi sosiaalisessa mediassa innostuneensa myös uuden räppäritähden, Mustan Barbaarin hitistä.

– Salil eka, salil vika. Musta barbaari. Dikkaan. Tätä lisää. Kiitos.

Stubbin lisäksi Cheekin keikkaa seurasi lukuisia muitakin tunnettuja tähtiä.

– Otin viikonlopun vapaaksi että pääsen tsekkaamaan Cheekin jäähallivedon. Pitkälle on tultu kasisalilta. Iso juttu suomihiphopille, räppäri Tuomas Kauhanentwiittaa.

Myös Jare &Ville Gallen Ville Galle fiilisteli keikkaa sosiaalisessa mediassa ja keikalta kuvia jakoivat niin Anne Kukkohovi kuin Miss Suomi -kilpailusta tutut kaunottaret Niina Lavonen ja Sabina Särkkä.

Myös lavalla nähtiin useita Cheekin musiikissa mukana olleita artisteja, kuten Elastinen, Jonne Aaron, Sami Saari ja Diandra.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat