Stressaavatko häät? Näin vaalit rakkautta häiden alla

Häiden suunnittelu voi olla stressaavaa. Jos kumppani muuttuu rakkausjuhlaa edeltävänä aikana oikeaksi hirviöksi, tuleva liitto voi tuntua virheeltä. Näillä vinkeillä vaalit rakkautta häiden alla.

Haluatko viettää ikimuistoiset häät? Muista siis vaalia rakkauttasi myös häiden alla. Yourtango.com kokosi yhteen vinkit, jotka pitävät romantiikkaa suhteessa yllä ennen elämäsi tärkeintä päivää.

Pitäkää häähössötys järkevissä rajoissa

Liiallinen häähössötys voi viedä innon parisuhteestanne. Varatkaa siis kahdenkeskistä aikaa, jolloin ette puhu lainkaan häistänne. Suunnitelkaa sen sijaan asioita, joita haluaisitte tehdä yhdessä. Vetäkää tarkat rajat sille, koska häistä saa puhua. Liika on nimittäin liikaa. Pitäkää vaikkapa aamunne tai yhteiset ruokahetkenne häävapaana.

Älkää unohtako yllätyksellisyyttä

Yllätä rakkaasi vaikkapa romanttisella viikonloppureissulla tai yli yön kestävällä retkellä. Tee kerrankin jotain, mikä ei ole tyypillistä sinua. Lähde kiipeilemään, patikoimaan tai suuntaa maaseudulle. Kun koette jotakin uutta yhdessä, lähennytte toisianne.

Vaalikaa kauniita sanoja

Lähetä rakkaallesi tekstiviesti tai sähköposti, jossa kerrot rakastavasi tai ajattelevasi häntä. Älä mainitse häistäsi sanallakaan näissä viesteissä. Yritä vain välittää hänelle viesti, kuinka tärkeä hän sinulle on.

Muistakaa rakasta lahjalla

Valitse yksi päivä kuukaudesta, jolloin annat puolisollesi pienen mutta merkityksellisen lahjan. Anna hänelle vaikkapa itse tehty kortti, rakkauskirje tai muistikirja, joka merkitsee jotakin suhteellenne. ¨

Löytäkää aikaa toisillenne

Kun hääpäivä lähenee, voi olla yhä vaikeampaa löytää yhteistä aikaa. Ajakaa siis yhdessä hääharjoituksiin ja takaisin ja ottakaa ilo irti viimeisistä hetkistä yhdessä naimattomina.

Pitäkää yhteyttänne yllä

Pitäkää toisianne kädestä, älkääkä laiminlyökö halailua. Olkaa läsnä toisillenne. Sille on syy, miksi olette menossa naimisiin - rakastuitte toisiinne. Pitäkää siis huoli, ettette kadota yhteyttänne.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat