Steen Christensenin anomus päästä ehdonalaiseen hylättiin – murhasi kaksi suomalaispoliisia 25 vuotta sitten

Pahojen paikka: Täällä asuvat Tehtaankadun poliisimurhaaja ja sukellusvenesurmaaja – MTV vieraili tanskalaisessa vankilassa, joka on tunnettu vaarallisista vangeistaan 3:12
MTV Uutiset vieraili keväällä Herstedvesterin vankilassa. Katso videolta, millasessa paikassa Steen Christensen suoritttaa tuomiotaan ja millaisia ongelmia Tanskan vankiloissa on.

Poliisimurhaaja Steen Christensen ei pääse ehdonalaiseen vapauteen, päätti tanskalainen korkeampi oikeusistuin Østre Landsret. Asiasta uutisoi paikallinen päivälehti Berlingske.

Christensen ampui kaksi suomalaispoliisia kuoliaaksi lokakuussa 1997. Rikos tapahtui ryöstön yhteydessä, Christensenin ollessa pakomatkalla Tanskasta. Nyt mies istuu elinkautista vankeusrangaistusta.

Tanskalaismedian mukaan oikeuden päätöksestä ei käy ilmi tarkat syyt sille, miksi Christenseniä ei päästetä ehdonalaiseen vapauteen.

Mies on yksi maan pisimpään vankeudessa istuneista henkilöistä. Ei ole ensimmäinen kerta kun nyt 57-vuotias, Batman-ryöstäjänäkin tunnettu murhamies pyrkii tuloksetta vapaalle jalalle.


Lue myös:

    Uusimmat