Mainos

Spotify ehti Windows Storeen ennen Applea – iTunes tulossa vasta myöhemmin

Suositut musiikkipalvelut ovat tulossa Windows Storeen omina sovelluksina. Spotify sai oman sovelluksensa jo ulos ja iTunes on luvassa myöhemmin tänä vuonna. 

Microsoftin sovelluskauppaan Windows Storeen on saapunut sovellus-versio Spotify-musiikkipalvelusta. Sovellus on tullut saataville kaikissa niissä maissa, joissa Spotify-palvelu on yleensäkin saatavilla.

Sovellusta ei ole suunniteltu tai tehty uusiksi, vaan se on käytännössä käännös muilla alustoilla jo aikaisemmin nähdystä Spotify-sovelluksesta. Suurin ero Spotifyn oman ohjelman käyttämiseen on siinä, että uuden version päivitykset ladataan Windows Storen kautta.

Myös iTunes on tulossa omana sovelluksenaan Windows Storeen, mutta Apple ei ole vielä pystynyt antamaan tarkkaa julkaisuajankohtaa sovellukselle.

Windows Storessa saatavilla oleva Spotify-sovellus on merkki siitä, että suositut palvelut ja tuotteet ovat lähteneet mukaan Microsoftin yksinkertaistetun Windows 10 S -käyttöjärjestelmän tukemiseen. Windows 10 S -käyttöjärjestelmässä toimivat vain Windows Storesta ladattavat ohjelmat ja sovellukset, mikä parantaa käyttöjärjestelmän turvallisuutta ja yksinkertaistaa sen käyttämistä.

Lähde: Engadget


---

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.