Spekulaatiot käyvät kuumina – Autosport: Kimi Räikkönen ei välttämättä pysty ajamaan Spassa

Alfa Romeon varakuljettaja Marcus Ericsson matkustaa Belgian Spahan. Autosport-sivuston mukaan on mahdollista, että Kimi Räikkönen ei pystyisi ajamaan viikonlopun kilpailussa.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ericssonin piti ajaa tänä viikonloppuna Indy-sarjan kilpailussa, mutta ruotsalainen vahvistaa omalla Twitter-tilillään, että Alfa Romeo on pyytänyt häntä saapumaan Spahan.

Autosport muotoilee tietonsa varovaisesti, mutta vihjaa, että Kimi Räikkösellä saattaisi olla syy, jonka takia hän ei voi ajaa Spassa.

– Lähteet ovat antaneet ymmärtää, että tallin vakiokuljettajalla Kimi Räikkösellä saattaa olla ongelma, joka estää hänen ajamisensa, Autosportin sivuilla kirjoitetaan.

Alfa Romeo on ilmoittanut Räikkösen ja tallin toisen kisakuskin Antonio Giovinazzin torstain mediatilaisuuksiin. Talli julkaisi tänään myös tiedotteensa, jossa Räikkönen kommentoi normaalisti kisaviikonlopun ennakko-odotuksiaan.

– Jos minulta kysyy, oma voisi aina olla pidempi, koska olen nauttinut ajasta perheen kanssa paljon, mutta odotan myös innolla, että pääsen taas autoon, Räikkönen sanoi Alfa Romeo -tallin kisaennakossa.

Alfa Romeo julkaisi aamupäivällä myös kuvan, jonka yhteydessä todetaan: Kimi on taas täällä, Antonio on taas täällä ja he odottavat innolla kisaamista. Ja katsokaa kuka on myös täällä, se on Marcus!

Lue myös:

    Uusimmat