Mercedekseltä voimakas puheenvuoro Valtteri Bottaksen puolesta – kertoi miksi suomalaiskuski on ”rikollisen aliarvostettu fanien keskuudessa”

F1-talli Mercedes on tiedotti viime viikolla tehneensä vuoden jatkosopimuksen Valtteri Bottaksen kanssa. Ratkaisu on herättänyt paljon keskustelua, ja saksalaistalli on noussut myös puolustamaan suomalaiskuskia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedes on ollut tänä vuonna aiempaa aktiivisempi sosiaalisessa mediassa. Kun eräs fani hämmästeli Bottaksen jatkoa tallissa, päätti se esittää oman näkemyksensä.

Viestiketju sai alkunsa, kun eräs F1-fani ehdotti, että Mercedes palkkaisi Nico Hülkenbergin ja siirtäisi Bottaksen sivuun.

– Ottakaa tilalle joku, joka tekee oikeasti jotain parhaalla autolla, tylytti fani.

Mercedes ei ollut vakuuttunut ehdotuksesta.

– Chris, näemme paljon tällaisia mielipiteitä ja olemme yksinkertaisesti eri mieltä. Valtteri on ollut tärkeä osa tallia siitä saakka, kun hän tuli mukaan vuonna 2017. Hän on voittanut kisoja ja napannut paalupaikkoja.

– Tarkoitamme sitä, että Valtteri on avaintekijä tallissamme. Rakastamme sitä, että hän on tiimikaverimme, ja hän on rikollisen aliarvostettu fanien keskuudessa, koska hän ei hae huomiota Instagramissa, järkeili Mercedes.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat