Kimi Räikkösen sopimusuutisesta ristiriitaista tietoa – puuhaako Alfa Romeo samaan hetkeen toista megauutista?

8:29
C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen ennakoi Nürburgringin osakilpailua, joka ajetaan Saksassa tänä viikonloppuna.

Kimi Räikkösen jatko F1-sarjassa pitäisi olla Autosportin ja Motorsport.comin tietojen mukaan selvä asia, mutta uudet tiedot Saksan Nürburgringin varikolta kertovat mahdollisesta viivästyksestä Alfa Romeo -sopimuksen julkistuksessa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Saksalainen Motorsport-Total sai kuitenkin myöhemmin tiedon, että sopimuksen vahvistaminen saattaa venyä perjantaita pitemmälle. Sivuston arvaus on, että tämä saattaisi johtua Alfa Romeon halusta varmistaa molemmat ensi kauden kuskinsa kerralla.

Formula 2 -sarjaa johtava Mick Schumacher on tällä hetkellä ykköspaikalla Räikkösen ensi kauden tallikaveriksi. Formulalegenda Michael Schumacherin poika ajaa Alfa Romeon autolla ensimmäisen kerran F1-harjoituksissa perjantaina Nürburgringillä.

Schumacher on huhujen mukaan korvaamassa nykyisin autoa ajavan Antonio Giovinazzin Alfa Romeon ratissa. Motorsport-Total muistuttaa, että jos Ferrari-suojatti Mick Schumacherin nousu F1-sarjaan vahvistuisi tänä viikonloppuna, se tuli 20 vuotta sen jälkeen, kun hänen isänsä ajoi punaisille ensimmäisen maailmanmestaruuden Suzukassa vuonna 2000.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja