Spedeä, Pirkka-Pekka Peteliusta ja Aake Kallialaa yhdistää tämä siivouskomero – jokaisella oli sille oma, yllättävä käyttötarkoituksensa

Katso videolta: tässä on Pöllölaakson kuuluisin siivouskomero, jota käyttivät niin Spede Pasanen, Pirkka-Pekka Petelius sekä Aake Kalliala

Pöllölaakson uumenissa sijaitsee siivouskomero, joka oli yllättäen monen viihdelegendan suosikki eri tarkoituksiin.

Helsingin Ilmalassa sijaitsevan Maikkarin alkuperäisen kodin Pöllölaakson tarina on tulossa päätökseensä, kun kanavan matka jatkuu Vallilan Konepajan uusissa tiloissa. 

Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -sarjassa käydään läpi, millaisia erikoisuuksia pian purettava Pöllölaakso kätkee sisäänsä.

Sen uumenissa on käytävä, jota pöllölaaksolaiset ovat sahanneet vuosikausia. Käytävän varrella on harmaa, muita hieman pienempi ovi, joka on saattanut monelta jäädä huomiotta. Tuolla ovella sekä sen takaa löytyvällä siivouskomerolla on kuitenkin oma merkityksensä suomaisessa kulttuurihistoriassa: se on tunnettu muun muassa Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan Pulttibois-ohjelman Rampe ja Naukkis -sketseistä. 

Myös Pöllölaaksoon olennaisesti kuuluneella edesmenneellä Pertti "Spede" Pasasella oli siivouskomerolle oma käyttötarkoituksensa, jonka hän otti käyttöön aina tarvittaessa. 

Mikä on Pöllölaakson kuuluisimman siivouskomeron tarina? Mihin viihdelegendat ovat sitä käyttäneet? Katso yllä olevalta videolta.

Alla olevalla videolla Maikkarin oman levy-yhtiön tarina.

MTV Uutiset muuttaa uusiin tiloihin ensi vuonna ja vanha Pöllölaakso jää taakse.

Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -juttusarja kerää vanhan rakennuksen hurjimmat ja hulvattomimmat muistot yhteen. Sarja katsottavissa MTV Katsomossa.


Lue myös:

    Uusimmat