Toimittajat pureutuivat pian historiaan jäävän Ilmalan Pöllölaakson historiaan – yksi Spede Pasaseen liittyvä asia yllätti täysin

MTV:n vanhat toimitilat kätkevät monta tarinaa 9:52
Katso videolta: alkuperäinen Pöllölaakso kätkee seiniensä sisälle monta tarinaa – Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -sarja selvittää legendaaristen tilojen erikoisimmat tarinat

Maikkarin alkuperäinen Pöllölaakso Ilmalassa on pian historiaa, mutta sitä ennen sen erityiseen historiaan pureudutaan Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -sarjan myötä.

Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -sarjassa tutkitaan sitä, mitä kaikkea erikoista Pöllölaaksossa on vuosikymmenten saatossa tapahtunut. Maikkari muuttaa pian uusiin toimitiloihin Helsingin Vallilaan ja sitten Ilmalan alkuperäinen Pöllölaakso on historiaa. 

Sarjassa Pöllölaakson historiaa tutkivat MTV Uutisten toimittajat Aino Haili ja Juho Lauri. Toimittajat kertoivat Uutisaamun haastattelussa, että projektin aikana erityisen yllättävältä on tuntunut se, kuinka vahvasti edesmenneen Pertti "Spede" Pasasen läsnäolo tuntuu yhä Pöllölaaksossa. 

– Olemme haastatelleet monia vanhoja työntekijöitä, kaikki mainitsevat Speden jollain tavalla. Mitä hän on sanonut, tehnyt tai mikä outo tapa hänellä on ollut, Lauri kertoi. 

Yhdessä Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -sarjan jaksossa pureudutaan Pasasen historiaan Maikkarilla. Hyvin yllättävää toimittajille oli myös se, millainen on Speden spelit -ohjelman studiona toiminut tila – ja mihin sitä nykyään käytetään. 

– Se oli meille yllätys kyllä, että miltä se näyttää nykyään, Haili pohti. 

Yllä olevalla videolla toimittajat kertovat, mitä muuta yllättävää ja erikoista alkuperäisestä Pöllölaaksossta on projektin myötä löytynyt. Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Alla olevalla videolla pääset kurkistamaan "Hämiksen luolaan", jossa muun muassa Kari Tapio ja Pave Maijanen loihtivat mestariteoksensa.

MTV Uutiset muuttaa uusiin tiloihin ensi vuonna ja vanha Pöllölaakso jää taakse.

Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -juttusarja kerää vanhan rakennuksen hurjimmat ja hulvattomimmat muistot yhteen. Sarja katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat