Sotakirves lopullisesti haudattu? Katy Perry lähetti lahjan Taylor Swiftille

Pop-tähdet Katy Perry ja Taylor Swift ovat olleet riidoissa muutaman vuoden ajan.

Taylor Swift sai tähden yllättäneen lahjan ennen massiivisen kiertueensa alkua. Pitkään Swiftin kanssa huonoissa väleissä ollut Katy Perry lähetti Shake It Off -hitin laulajalle oliivinoksan sekä kirjeen.

Swift päivitti lahjasta Instagram-tarinaansa. Hän lisäsi päivitykseen tekstiksi "kiitos Katy" sekä sydänemojeita.

 

– Hei vanha ystävä, Perry aloitti kirjeen, joka näyttää jatkuvan välienselvittelymielessä. Kirje oli sinetöity koiranpentutarralla.

Kaksikon riitaisat välit ovat olleet otsikoissa jo useita vuosia. Riidan tarkat taustat eivät ole selvillä, mutta Perry on sanonut vihanpidon alkaneen riidasta liittyen taustatanssijoihin. Swift on sanonut, että hänen vuonna 2014 julkaisemansa kappaleensa Bad Blood kertoo toisesta naisartistista, joka yritti turmella Swiftin kokonaisen areenakiertueen.

Perry on puhunut sovinnon puolesta aiemminkin. Hän sanoi vuosi sitten kesällä Thrive Global Podcastin haastattelussa olevansa valmis hautaamaan sotakirveen.

– Annan hänelle anteeksi ja olen pahoillani mitä tahansa olenkin tehnyt, ja toivon häneltä samaa. Rakastan häntä ja haluan hänelle parasta. Ja minusta hän on fantastinen lauluntekijä., Perry sanoi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat