Sopranos-tähden kuolema: Perhe kiistää alkoholinkäytön

Sopranos-sarjan tähden James Gandolfinin kuolinsyyksi on varmistunut sydänkohtaus. Lehdistötilaisuudessa selvennettiin näyttelijän viimeisen päivän käänteitä.

Perheen edustaja Michael Kobolt kertoi lehdistötilaisuudessa Gandolfinin viimeisestä päivästä. Näyttelijä menehtyi yllättäen keskiviikkona.

– Hänellä oli mahtava päivä ja hän oli hyvässä kunnossa. Kuolemaan ei liity mitään epätavallista, se oli luonnollinen kuolema, joka johtui sydänkohtauksesta. Kyse ei ollut henkirikoksesta tai päihteiden käytöstä, ei mitään sellaista.

Lomallaan Roomassa Gandolfini oli muun muassa vieraillut poikansa kanssa Vatikaanissa ja ollut illallisella hotellin luksusravintolassa. Jenkkimedioissa on spekuloitu Gandolfinin viimeisen illallisen ja mahdollisen alkoholin käytön vaikuttaneen kuolemaan. Perheen edustaja kiistää Gandolfinin nauttineen alkoholia tai syöneen lehtien uutisoimaa hanhenmaksaa.

– Tunnen Jamesin hyvin ja voin kertoa teille, että hän vihasi hanhenmaksaa. Tuollaisessa helteessä se olisi viimeinen annos, mitä tekisi mieli syödä, Michael Kobolt totesi Daily Telegraph -lehdelle.

Lehdistötilaisuudessa Kobolt oli kiistänyt Gandolfinin nauttineen ravintolan listalla olevia ja lehtien uutisoimai pina colada -drinkkejä.

– Hän ei edes pidä siitä juomasta eikä hän tosiaankaan joisi sellaista hellettä. Tieto ei pidä paikkaansa.

Hotellin manageri Francesca Caracciolo on puolestaan vahvistanut, että näyttelijä ei olisi nauttinut väitettyjä alkoholiannoksia viimeisenä iltanaan.

Gandolfini tunnetaan parhaiten Sopranos-hittisarjan mafiajohtajan roolistaan, mistä hän voitti myös kolme Emmy-palkintoa ja Golden Globen. Hän näytteli myös useissa elokuvissa, kuten "8 mm - kahdeksan millimetriä", "The Mexican", "Killing Them Softly" ja "Zero Dark Thirty".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat