Mainos

"Sopisiko tämä ruoka herkkävatsaiselle koiralleni?" He testaavat Purina ONE -täysravintoa

Purina tarjosi viidellekymmenelle innokkaalle koiranomistajalle mahdollisuuden testata Purina ONE -täysravintoa kolmen viikon ajan ja huomata muutokset koiran kunnossa. Lue, miten testiryhmään valitut perustelivat, miksi juuri heidät ja heidän lemmikkinsä tulisi päästä testiryhmään mukaan.

Purina etsi 50 innokasta koiranomistajaa testaamaan yhdessä koiransa kanssa Purina ONE -täysravintoa kolmen viikon ajan. Purina ONE on koiran kuiva täysravinto, jonka lisäksi koirasi ei tarvitse mitään ravintolisiä. Testiryhmäläiset tarjoavat lemmikilleen ainoastaan Purina ONEa kolmen viikon ajan ja raportoivat muutoksista lemmikin kunnossa sekä mielialassa.

Testiryhmässä testataan joko Purina ONE Lammas & Riisi -täysravintoa joka sopii 1–7-vuotiaille koirille tai Purina ONE Sensitive -täysravintoa joka puolestaan sopii koirille, joilla on joko herkkä iho tai ruoansulatusjärjestelmä. Testiryhmään hakeneet saivat valita, kumpaa tuotetta he haluavat lemmikillään testata.

Testiryhmä on nyt antanut arvionsa tuotteista – käy lukemassa tulokset täältä!

Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!

Muun muassa näillä perusteilla testiryhmään haettiin:

Purina ONE Lammas & Riisi -testaajat

"Koiramme on vuoden ikäinen labradoodle ja olemme etsineet sille sopivaa ruokaa. Se on perinyt villakoiraemoltaan vähän nirson ruokahalun. Haluaisimme löytää ruoan, joka maistuisi sille ja auttaisi turkin hilseilyyn. Jos olen oikein ymmärtänyt, Purina ONE on maistuvaa lihaisaa ruokaa, joka auttaa saavuttamaan kiiltävän turkin ja muutenkin hyvinvoivan koiran."

"Koirani Elli-Noora on 4-vuotias Lhasapa apson ja Japanese Chinin sekoitus. Elli-Noora on todella aktiivinen ja leikkisä, mutta luonteelta myöskin hieman epäsosiaalinen. Ellin lempi touhuja on mököttäminen! Oikean ruuan valinta on hankalaa ja tähän päivään mennessä ei ole kyllä löytynyt Ellille maistuvaa ruokaa. Uudet kuivanaksut kelpaavat aina noin viikon ja sitten pitäisi jo saada erilaisia. Turhauttavaa mutta mitäpä sitä ei rakkaan lemmikkinsä eteen tekisi. Olisi hauska kokeilla olisiko Purinan ONE Lammas ja Riisi sopiva ruoka meidän nirsolle neidille."

"Olemme kokeilemassa erilaisia koiranruokamerkkejä, mitkä soveltuisivat meidän koirallemme. Koiramme saa useimmista syömistään kuivamuonista hilsettä, joten yritämme löytää mahdollisimman soveltuvan kuivamuonan, jota ei ole vielä tullut vastaan. Emme ole vielä kokeilleet Purina ONEa, joten haluaisimme kovasti osallistua testiryhmään ja testata kyseistä merkkiä!"

"Erikoinen koiramme Hemmo on hauska sekoitus emostaan ranskanbulldogista sekä isästään saksanpaimenkoirasta. Vanhempien rotujen ollessa hyvin erikokoiset on myös heidän ruokailutottumuksensa ja makunsa hyvin erilaiset. Hemmolle onkin ollut haastavaa löytää sopivaa kuivaruokaa, josta hän myös pitäisi. Hemmo on meille tärkeä perheenjäsen, jota haluamme hemmotella myös hyvällä ruoalla!"

Purina ONE Sensitive -testaajat:

"Minulla on italianvinttikoira Luigi, joka on alkanut kärsimään herkästä mahastaan ja uuden nappularuoan etsintä olisi edessä. Luigi on persoonallinen ja hauska kaveri jolla on hyvä ruokahalu ja joka olisi varmasti onnellinen päästessään rouskuttelemaan uutta ruokaa! Josko tämä sopisi meidän herkkismasuiselle pojalle.."

"Koirani on pieni podengomainen löytökoira, jonka pelastimme kaksi vuotta sitten Espanjasta. Koira oli silloin erittäin huonossa kunnossa, siinä oli karvattomia laikkuja ja korvissa ja kuonossa oli haavoja. Hyvä ravinto ja turvallinen ympäristö ovat parantaneet koiran täysin, mutta sen vatsa ja rinta ovat edelleen melko huonossa karvassa – lisäksi iho hilseilee ja sitä pitää pestä erikoisshampoolla. Olen hoitanut koiran ihoa ja turkkia useilla tavoilla, joten jos tämä sapuska auttaisi, olisi se ainakin selvästi silmin nähtävä tulos!"

"Olemme kokeilleet Leevin kanssa vaikka ja mitä ruokia, jotka sopisivat hänen herkälle vatsalleen. Ongelmana nimittäin on, että suurin osa ruuista aiheuttaa meille kanssa-asujille tuskallisia hetkiä happinaamaria toivoen, koska hän saa niistä ilmavaivoja, jotka eivät ole yhdistettävissä olleet mihinkään tiettyyn ruoka-aineeseen."

"Koirani Yuki on shiba inu-rotuinen nuori uros. Yuki on pienestä pitäen omannut herkän vatsan ja ollaankin kokeiltu kaikenlaisia eri merkkejä ja ruokia. Märkäruoat eivät sovi ollenkaan – maha menee kuralle. Ilmavaivat, joita useat ruokamerkit aiheuttavat ovat myös ongelma – ainakin omistajalle. Hyvän merkin löytäminen on ollut hankalaa, sillä etsimme ruoasta suotuisaa vaikutusta myös ihoon. Iho hilseilee ympäri vuoden, sillä karvaa lähtee! Ollaan kokeiltu useita Sensitive-ruokia, sitä juuri meille sopivaa kuitenkaan löytämättä."

Testiryhmän arviot julkaistaan Tassuklubin sivuilla toukokuussa.


Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!


Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja