Sopiiko lapsesi luonne hänen horoskooppiinsa? Katso täältä!

Tulinen oinas vai lempeä kalat? Moni uskoo, että horoskooppimerkkimme määrää käyttäytymistämme jo lapsena. Lue, millaiseen merkkiin sinun lapsesi on syntynyt.

Moni uskoo, että astrologia kertoo luonteemme ja mahdollisuutemme jo lapsesta asti. Lue, millaiseen kuvaukseen sinun jälkikasvusi on syntynyt. Muista kuitenkin, että lapsen aurinkomerkki ei kerro koko totuutta, sillä esimerkiksi nousevalla merkillä ja kuumerkillä on suuri vaikutus luonteeseen.

Vesimieslapsi 20.1.–19.2.

Utelias, sosiaalinen ja itsenäinen vesimieslapsi rakastaa seikkailuja ja hänellä on voimakas oikeudentaju. Hieman vanhempana hän mitä todennäköisimmin kiinnostuu esimerkiksi ympäristönsuojelusta tai puolustaa eläinten oikeuksia – hän puolustaa omia arvojaan.

Pikkuinen vesimies on perhekeskeinen ja todennäköisesti erityisen sukurakas, niin puolin kuin toisinkin. Hän on sukulaistätien suosikki, joka rakastaa perhettään ja sisaruksiaan. Mikäli hänellä ei sisaruksia vielä ole, hän mitä todennäköisimmin toivoo niitä.

Älykäs ja eläväinen lapsi rakastaa yllätyksiä ja muiden ihmisten seuraa.

Kalat-lapsi 20.2.–20.3.

Lempeä, herkkä ja suloinen lapsi syntyy kalojen merkkiin. He voivat jopa vaikuttaa herkemmiltä kuin ovatkaan, mikä saa vanhemmat kohtelemaan heitä silkkihansikkain – muista, että hän ei ole posliininukke. Toki pikkuisesi tarvitsee paljon rakkautta ja turvaa, mutta myös vapautta ja mahdollisuuksia tutkia maailmaa myös itse.

He ovat erityisen hyviä aistimaan, millä tuulella perheenjäsenet ovat ja myötäilevät helposti toisten odotuksia. Kalojen merkkiin syntyneet lapset ovat myös erittäin luovia.

Oinaslapsi 21.3.–19.4.

Aktiivinen ja toimelias oinaslapsi on täynnä energiaa, tulta ja tuppuraa. Jos lapsesi on syntynyt tässä merkissä, voit olla onnekas, sillä terveytesi tulee ainakin kohoamaan – liikunnasta kun ei ainakaan tule olemaan puutetta. Toisaalta verenpaineesi voi olla vaarassa nousta...

Oinaslapsi ilmaisee myös mielihalunsa selkeästi ja kovalla äänellä – hän tietää, mitä haluaa ja aikoo myös saada sen. Vaikka oinaan merkissä syntynyt pikkuinen voi koetella vanhempiensa hermoja silloin tällöin, hänen luontainen charminsa tekee hänestä kerrassaan vastustamattoman ja suloisen pikkumiehen tai -naisen.

Kaksoslapsi 21.5.–20.6.

Eläväinen ja vauhdikas kaksoslapsi hurmaa mennen tullen niin sukulaistädit kuin postinkantajatkin. Kaksonen on eläinradan Peter Pan, joka puhua pälpättää ja on hyvin utelias luonteeltaan. Kaksoset myös nauttivat kepposista ja nauravat mielellään.

Vanhemmilta ei puutu elämästä vauhtia sen jälkeen kun pikkukaksonen saapuu taloon, mutta iloa hän tuokin mukanaan runsain mitoin. Toisaalta kaksosella on nimensä mukaisesti kaksi puolta, joten hän voi olla hyvinkin erilainen seurasta riippuen.

Härkälapsi 20.4.–20.5.

Härän merkin alla syntyneet ovat uskollisia, määrätietoisia ja rakastavat herkuttelua, nukkumista ja hellyyttä. Jos lapsesi on syntynyt tähän merkkiin varaudu siihen, että et tule kärsimään halipulasta lähiaikoina – härkälapsesi kun viihtyy hyvin sylissä ja rakastaa läheisyyttäsi.

Härkälapsi arvostaa elämän hyviä puolia ja on luonteeltaan yleensä melko kiltti. Toisaalta itsepäisyyttäkin on tälle pikkuiselle jaettu melkeinpä enemmän kuin laki sallii, joten aivan helpolla vanhemmat eivät pääse.

Rapulapsi 21.6.–22.7.

Veden merkkiin syntynyt lapsi on yleensä hyvin huolehtivainen ja hellä, sekä vastaanottavana että antavana osapuolena. Ravun merkkiin syntynyt pikkuinen voi olla luonteeltaan herkkä ja haavoittuva, ja tuovat esiin myös vanhempien herkän puolen – olivatpa he sitten miten kovia ja paatuneita tahansa.

Rapulapsi on ehdottomasti yksi eläinradan suloisimpia ja hurmaavimpia pikkuisia, joilla on suuri ja huomaavainen sydän.

Leijonalapsi 23.7–22.8.

Pikkuleijonasi on hyvin valoisa, rakastava, rakastaa huomiota ja viihtyy mielellään valokeilassa. Karismaattinen ja vetovoimainen leijona on onnenlapsi, joka mitä todennäköisimmin tulee menestymään elämässä niin varallisesti kuin sosiaalisestikin.

Toisaalta pieni leijonasi rakastaa huomiota siinä määrin, että hän voi muuttua hetkessä valoisasta onnenlapsesta myrskynmerkiksi, mikäli et huomaa häntä.

Neitsytlapsi 23.8.–22.9.

Täydellisyyteen pyrkivä neitsyt rakastaa järjestystä, mutta on samalla hyvin luova. Hän on suloinen, mutta toisinaan melko vakava lapsi, joka rakastaa rutiineita.

Varo, ettei lapsesi pyri liialliseen täydellisyyteen, sillä hän voi olla hyvinkin kriittinen niin itseään kuin muitakin kohtaan. Neitsyet tunnetaan myös toisinaan hieman pikkumaisina pilkunviilaajina, jotka haluavat ottaa kaikki tehtävät harteilleen.

Vaakalapsi 23.9.–23.10.

Vaaka on iloinen ja erityisen seurallinen lapsi, joka on usein myös melko helppohoitoinen – ikään kuin hänellä olisi sisäsyntyinen käsitys siitä, mikä on hyvää käytöstä ja mikä ei.

Pikkuvaakasi mitä todennäköisimmin saa paljon ystäviä suloisen, ystävällisen ja iloisen luonteensa ansiosta. Hän on myös hyvin oikeudentuntoinen, mutta päätösten tekeminen voi olla hänelle vaikeaa.

Skorpionilapsi 24.10.–22.11.

Skorpionin merkkiin syntynyt lapsi on mielenkiintoinen tapaus – vahva, intensiivinen ja herkkä. Jo lapsena hän voi pelkällä katseellaan kertoa, jos olet tehnyt jotain väärin. Hän on myös hyvä ihmisluonteen tulkitsija jo hyvin nuorella iällä, minkä lisäksi hän on yleensä älykäs lapsi. Lisäksi hän on karismaattinen jo hyvin pienenä ja menestyykin yleensä työelämässä – mikäli ei vaivu liiaksi syviin mietteisiinsä.

Rakkaus ja hellyys ovat tärkeitä asioita pienelle skorpionille, joten älä unohda näyttää tunteitasi hänelle. Toisaalta skorpioni tarvitsee välillä yksinäisyyttä, ikään kuin hän haluaisi aikalisän muista ihmisistä. Silloin hän vetäytyy omaan huoneeseensa puuhailemaan omiaan.

Jousimieslapsi 23.11.–21.12.

Seikkailunhaluinen jousimies on tutkimusmatkailija jo hyvin nuorena. Hän on älykäs ja aurinkoinen lapsi, joka rakastaa oppimista ja uusien asioiden löytämistä. Vanhemmiten hänen on hyvä kiinnittää huomiota siihen, ettei hänenkään aikansa ole rajatonta – loppuunpalaminen on usein jousimiesten ongelma.

Pieni jousimies on myös hyvin sosiaalinen ja ystävällinen lapsi, joka ystävystyy helposti. Perhe ja muut läheiset ihmiset ovat hänelle tärkeitä.

Kaurislapsi 22.12.–19.1.

Kauris on merkki, joka pitää jalat tiukasti maassa. He ovat käytännöllisiä ja ymmärtävät raha-asioiden päälle. Toisinaan heillä voi olla vaikeuksia erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan. Lisäksi heidät tunnetaan myös hyvästä, hiukan kuivahkosta huumorintajustaan.

Kaurislapsi voi vaikuttaa ikäistään vanhemmalta. Hän on taitava käsistään, viihtyy luonnon keskellä ja on erityisen touhukas – hän voi myös innostua kiipeilemään heti kun siihen on pieninkin mahdollisuus, joten pidä häntä tarkkaan silmällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja