Sonyn uusi Xperia XZ3 -huippupuhelin tuli myyntiin

Sonyn uuden Sony Xperia XZ3 -huippupuhelimensa myynti Suomessa on alkanut tänään 5. lokakuuta. Uutuuden suositushinta on 799 euroa.

Sony Xperia XZ3 sisältää 6-tuumaisen OLED-näytön. Xperia XZ3:ssa on lisäksi Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, joka on laajennettavissa enintään 512 gigatavun muistikortilla. Akun kapasiteetti on 3 330 millimapeerituntia.

Puhelimen takaa löytyy 19 megapikselin kamera, ja selfie-kuvia varten Xperia XZ3:ssa on täysin uusittu 13 megapikselin kamera f/1,9-aukolla. Xperia XZ3:sta on saatavilla neljä värivaihtoehtoa: musta, valkoinen, vihertävä Forest Green sekä liilaan taittuva Bordeaux Red.

Yhtenä erikoisuutena Xperia XZ3:n näytön reunat tukevat uutta Side Sense -ominaisuutta. Esimerkiksi kaksoisnapautus puhelimen laitaan avaa pikavalikon, joka mahdollistaa suosikkisovellusten avaamisen nopeasti, kun taas alaspäin reunaa myöten pyyhkäisy korvaa haluttaessa Androidin takaisin-painikkeen.

Xperia XZ3 on myös sikäli mielenkiintoinen älypuhelinuutuus, että se on varustettu jo heti tuoreella Android 9 Pie -käyttöjärjestelmällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja