Mainos

Soneralle hakemistopalveluyritys Italiaan

Sonera ja italialainen yksityinen teleoperaattori Tiscali S.p.A. ovat sopineet hakemistopalveluyhtiön perustamisesta Italiaan. Sonera ja Tiscali omistavat perustettavan yhtiön puoliksi. Soneran kokonaisinvestoinnit tulevat olemaan enimmillään viisi miljoonaa euroa. Tytäryhtiö käynnistää toimintansa suunnitelmien mukaan kevään aikana.

Italiaan perustettavan yhteisyrityksen myötä Sonera laajentaa matkaviestinnän lisäarvopalveluliiketoimintaansa myös Italiaan.

Sekä Italian matkapuhelintiheys, että matkapuhelimien käyttö ovat korkealla tasolla. Italia on myös Euroopan suurin matkaviestintämarkkina, jonka kokonaispotentiaaliksi lasketaan 28,5 miljoonaa asiakasta.

Tiscali S.p.A. on Milanon pörssissä listattu yksityinen kiinteän verkon puhe- ja tiedonsiirtopalveluja tarjoava teleoperaattori. Asiakasmäärällä laskettuna se on Italian toiseksi suurin internet-operaattori. Yhdysliikennesopimustensa kautta Tiscalilla on pääsy myös Telecom Italian verkkoon ja tietokantaan sekä muiden suurien teleoperaattorien verkkoihin.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.