Somessa suosittu Asleigh näpäyttää vähäpukeisten kuviensa arvostelijoita: "Ihmisen arvo ei vähene painon noustessa tai lisäänny, kun paino putoaa"

Kehonrauhaa kaikille sukupuolille – sekä naiset että miehet kokevat ulkonäköpaineita 8:00
Sinullakin on #arvokaspylly – uusi somehaaste kiinnittää huomion tärkeään seikkaan! Sekä naiset että miehet kokevat ulkonäköpaineita.

Ashleigh joutui pitämään sometauon ilkeiden vihaviestien vuoksi.

Ashleigh Atkins kertoo saaneensa runsaasti vihapostia, koska julkaisee kehopositiivisia kuvia ja TikTok-videoita. 24-vuotias australialainen on nyt pannut vastaan nettitrolleille, kertoo Yahoo.

– Ihmisen arvo ei vähene painon noustessa tai lisäänny, kun paino putoaa. Ulkonäöstä huolimatta ihmiset ansaitsevat kunnioitusta, Ashleigh sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Trolli toivoi, että saan syövän"

Sensuelleja kuvia julkaisevalla naisella on yli sata tuhatta seuraajaa Instagramissa. Hän saa kuvistaan myös vihaviestejä, koska on pluskokoa. Kommenteissa arvostellaan esimerkiksi hänen painoaan, terveyttään ja vatsaansa.

Vihaviestit ovat olleet niin rajuja, että Ashleigh on lopettanut sosiaalisen median käytön jo kolme kertaa vuoden sisällä.

– Se oli intensiivistä. Minun piti pitää pieni tauko somesta, kun eräs trolli löysi tiensä Instagram-tilini yksityisviesteihin ja toivoi, että saan syövän, Ashleigh paljastaa.

"Ei minulla ole puoliakaan niistä haasteista, joita isommat mallit kohtaavat"

Vaikka pluskokoisia vartaloita näkyy jo sosiaalisessa mediassa ja lehdissä, Ashleighin mielestä työtä on vielä.

– Olen pluskoon pienemmästä päästä eikä minulla ole puoliakaan niistä haasteista, joita isommat mallit kohtaavat, hän sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Naisen mukaan pluskokoisillakin tuntuu olevan vartalomalleja, joita pidetään muita parempina: esimerkiksi tiimalasivartaloa pidetään tavoiteltavampana kuin muita.

– Olisi ihanaa nähdä enemmän erilasilla vartalomalleilla varustettuja ja isompia naisia palkattuna ja edustettuina muotialalla, Ashleigh kuvailee.

Saa myös kiitosta

Ashleigh saa kuvistaan myös kiitosviestejä, joissa kerrotaan, että hänen kuviensa näkeminen on parantanut muiden itsetuntoa. Muiden auttaminen antaa voimaa jatkaa.

– Noiden viestien vuoksi jokainen vihakommentti ja -viesti on ollut sen arvoinen, Ashleigh kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat