Somehuhut pyörivät Li Anderssonin tiedotustilaisuuden ympärillä – poliitikolta jäätävä kuitti: "Jos joku teistä joskus mielessään on pohtinut, miksi tarvitsemme tasa-arvoa..."

Vasemmiston puheenjohtaja Li Andersson kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan mystisessä tiedotustilaisuudessa – katso tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan 22:05
Katso Li Anderssonin tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan tästä.

Vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin tiedotustilaisuuden alussa kuultiin tänään niin sanottu viileä kuittaus ajassa kiinni olevaan olettamukseen, joka liitetään varsinkin naispoliitikoihin.

Opetusministeri osoitti sanansa mediatilaisuudessa läsnä olleelle medialle. Andersson viittasi aloituksessaan paljon keskustelua herättäneeseen perhevapaauudistukseen.

– Jos joku teistä joskus mielessään on pohtinut, että miksi me tarvitsemme tasa-arvoa lisäävän perhevapaauudistuksen tähän maahan, niin kehottaisin miettimään tilannetta, jossa 32-vuotias nainen on pitämässä tiedotustilaisuutta tulevaisuudestaan ja kaikki heti olettavat sen liittyvän siihen, että hän kertoo olevansa raskaana. Mutta näin ei ole, Andersson summasi.

Andersson kertoi tiedotustilaisuudessa muun muassa tavoittelevansa jatkokautta puolueensa johdossa.

Lue myös:

    Uusimmat