Mainos

Soita hätäkeskukseen, jos näet tämän miehen! Vantaan puukottajana etsittyä Antti Nyqvistiä epäillään uusista törkeistä rikoksista – on mahdollisesti vaarallinen

1:02

Poliisi uskoo Vantaan tapon yrityksestä epäillyn miehen syyllistyneen myös muihin törkeisiin rikoksiin.

Poliisin etsimän Antti Nyqvistin epäillään syyllistyneen tapon yritykseen tiistaina 2. huhtikuuta Vantaan Rajatorpantien ja Pähkintärinteentien risteyksessä. Nyt poliisi uskoo miehen olevan vastuussa myös kolmesta muusta törkeästä pahoinpitelystä sekä ryöstöstä Länsi-Vantaalla.

Poliisi etsii mahdollisesti vaarallista miestä, ja toivoo yleisöltä silminnäkijähavaintoja ja tietoja tämän liikkeistä tai oleskelupaikasta. Poliisin saamien vihjeiden perusteella Nyqvist oleskelee Länsi-Vantaan tai Espoon keskuksen alueella.

– Nyqvist on etsintäkuulutettu ja saattaa olla vaarallinen, joten kaikki havainnot ja tiedot hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo poliisin tiedotteessa.

Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 436442.

MTV Uutiset seurasi rikospaikkatutkintaa tapahtumapaikalla.

0:37

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja