Sointu Borg lataa suorat sanat kumppaninsa rahoilla eläville naisille: "Lopulta päädyt hävikkiin tai alekoriin"

Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa:"Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia" 3:40
Katso video! Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa!

Sointu Borg lataa suorat sanat naisille, jotka elävät miestensä rahoilla.

Yrittäjä ja Diili-voittaja Sointu Borg postasi napakan päivityksen Instagramissaan. Borg pohtii päivityksessään kannattaako naisen elää kumppaninsa rahoilla.

Borg kirjoittaa, että naiset, jotka haluavat taloudellisesti menestyvän miehen saattavat elää itsepetoksessa.

– Vanha kansa sen jo sanoi: ”Se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat”. Se kenellä on raha, on valta. Suhteeseen, jossa mies kustantaa kaiken, muodostuu ajan myötä vääristymä, Borg aloittaa pitkän tekstin.

Borg toteaa, että moni koettaa kääntää kumppaninsa kustantamat reissut ja laukut jonkinlaiseksi voimaantumiseksi ja jopa itsenäisyydeksi, mutta tosiasiassa asettamalla itsensä vaihtokauppa-asetelmaan, ei todellisuudessa omaa juurikaan mitään valtaa vaan päinvastoin.

Borg jatkaa tiukoin sanoin kirjoitustaan ja sanoo, että kauneuden ja naiseuden välineellistäminen ja hyödyntäminen on sallittua, mutta muistuttaa, että markkinatalouden lainalaisuudet ovat karut.

– Kaikki vanhenemme ja rypistymme ajan myötä. Mikä siis estää sen, ettei sinua tulevaisuudessa vaihdeta nuorempaan malliin? Mikäli teet itsestäsi hyödykkeen, on sinun hyväksyttävä se tosiasia, että uusia tuotteita asetetaan näytille viikoittain, sillä uusia painoeriä ilmestyy markkinoille jatkuvasti. Lopulta päädyt hävikkiin tai alekoriin, kaunotar täräyttää.

Lopuksi Borg toteaa, että elättäjän löytäminen itselleen ei ole voimaantumista. Sen sijaan, jos janoaa korkealuokkaista elämäntyyliä, niin todellista voimaantumista on rakentaa sellainen itse.

Borgin päivitys aiheutti kommenttitulvan ja lukuisia kannustavia viestejä hänen Instagramiinsa.


Lue myös:

    Uusimmat