Sofia Belórf puhui suorassa lähetyksessä kohujen täyttämästä vuodestaan: "Elän täysillä ja rakastun kovaa"

7:54
Mitä Sofia Belórf on oppinut vuoden aikana? Mitä hän olisi jättänyt tekemättä? Katso koko haastattelu!

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf vieraili Possen kauden päätösjaksossa.

Possen 8. kauden päätösjaksossa perjantaina 23. lokakuuta haastatteluun sohvalle istahti julkkiskaunotar Sofia Belórfiin. Hän aloitti haastattelunsa heti kättelyssä vahvistamalla eronsa liikemies Stefan Thermanin kanssa. 

– Sanotaanko nyt näin, että sinkkuna mennään. Kolkyt vuotta ja sinkku, enpä olisi uskonut.

Belórf nousi julkisuuteen vuonna 2010 voitettuaan Miss Helsinki -kisan. Nyt kuluvan syksyn hän on ollut otsikoissa räiskyvän suhteensa kiemuroiden takia.

– Jos mulle olisi viisi vuotta sitten kerrottu, mitä tuleman pitää, olisin pitänyt näitä kaikkia viime aikojen juttuja ehkä virheinä. Nyt ehkä pidän niitä enemmän mun kasvutarinana, miten musta on tullut minä, hän sanaili suorassa lähetyksessä. 

– Elän täysillä ja rakastun kovaa. Tykkään tehdä asioita, mistä joku voisi olla, ettei uskalla kokeilla. Joskus mietin, että olisi ehkä voinut jättää tekemättä, mutta aina olen oppinut niistä.

Belórf kertoi tällä hetkellä työskentelevänsä somen parissa. Hänen mukaansa korona-aikana töitä on riittänyt. Julkkiskaunotar kuvailee haluavansa olla lähellä seuraajiaan ja siksi näyttää somessa aitoa elämää. 

– Jos haluan olla aito, että ei ole enää kulissia mun ja seuraajien välillä, mun on pakko tuoda se kaikki. En tykkää siitä somemaailmasta, missä on ihan kaksi elämää. Some ja se oikee. Mun kulissit on kaatunut aikoja sitten, siksi näytän kaiken.

Mitä hän on oppinut vuoden aikana? Mitä hän olisi jättänyt tekemättä? Katso koko haaastattelu ylhäällä olevalta videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja