Sofia Belórf ja Niko-rakas näkivät toisensa oikeudessa ensimmäistä kertaa kuukausiin – näin fitnesstähti kommentoi kohtaamista

3:47
Näin Sofia Belórf kiirehti torstaina oikeudenkäyntiin Helsingin käräjäoikeudessa ja kommentoi tunnelmiaan

Rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytteen saanut Sofia Belórf kommentoi torstaina Instagram-tilillään tuntojaan torstain tapahtumista Helsingin käräjäoikeudessa.

Fitnesstähti Sofia Belórf saapui torstaina Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin kahdesta rahanpesusta sekä huumausainerikoksesta.

Pitkän päivän päätteeksi Belórf päivitti Instagramin Stories-osioon tuntemuksiaan päivän tapahtumista.

– Tänään oli vähän raskas päivä, kun ei päässyt vielä puolustamaan itseään. Menen kuitenkin tänään hyvillä ja levollisilla mielin nukkumaa, koska tiedän kuitenkin itse, miten asiat ovat menneet, fitnesstähti kuvaili tuntojaan.

Belórf näki torstaina oikeudessa myös avopuolisonsa Niko Ranta-ahon, joka on toinen valtavan huumevyyhdin pääepäillyistä. Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa heinäkuusta 2019 saakka, jolloin sekä hänet että Belórf pidätettiin epäiltyinä rikoksista. Pari näki toisensa siis ensimmäistä kertaa kuukausien tauon jälkeen.

– Eka ajattelin, etten kommentoi nyt. Mutta. Ootte kysynyt niin paljon; oli kiva nähdä myös hänet, Belórf kirjoitti sydän-emojin kera kuvatessaan valokuvaa, jossa pariskunta suutelee.

Belórf kiisti kaikki häneen kohdistuneet syytteet. Syyttäjän haastehakemuksesta ilmenee, että hän kertoo ottaneensa huumeet pois Ranta-aholta estääkseen häntä käyttämästä aineita.

– Sofia Belórf on huumeiden ja niiden käyttämisen vastustaja. Hän oli huolissaan avopuolisostaan, jolla on ennestään ollut riippuvuussuhde huumeisiin, Belórfin vastauksessa sanotaan.

– Hän halusi estää avopuolisoaan enempää turmelemasta terveyttään.

Belórf kiitteli Instagramissa myös seuraajiaan saamastaan tuesta.

– Kiitti teille. Teitä on ihan hirveä määrä, jotka tsemppasivat minua.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja