Sofia Belórf kommentoi MTV Uutisten haastattelussa Niko-rakkaansa kohtaamista – eivät ole nähneet kuukausiin

3:47
Katso videolta, millä mielin Sofia Belórf odottaa avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kohtaamista.

Helsingin käräjäoikeuteen saapunut Sofia Belórf kommentoi lyhyesti tunnelmiaan MTV Uutisille.

Fitnessmalli Sofia Belórf on saapunut Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiinsä kahdesta rahanpesusta sekä huumausainerikoksesta. Belórf saapui paikalle torstaiaamuna 30. tammikuuta kello yhdeksän aikaan. 

Belórf kommentoi lyhyesti tunnelmiaan paikan päällä MTV Uutisille. Kasvojaan peitellyt nainen kertoi millä mielin hän saapui oikeuteen.

– Ihan toiveikkain fiiliksin. 

Belórf ei ole nähnyt avopuolisoaan Niko Ranta-ahoaheinäkuun 2019 jälkeen. Ranta-aho on yksi valtavan huumevyyhdin pääsyytetyistä. Belórf kertoi myös tunnelmistaan jälleennäkemisen kynnyksellä. Katso videolta, millä mielin hän odottaa kohtaamista!

Liikemies Niko Ranta-ahon ja entisen Cannonball-johtajan Janne "Nacci" Tranbergin epäillään pyörittäneen ja johtaneen huumeiden salakuljetusorganisaatiota. Miesten uskotaan junailleen Suomeen suuria määriä laittomia aineita. 

Huumejuttu on Suomen historian suurin. 

Ranta-aho ja Belorf ovat asuneet arvoalueella Espanjan Marbellassa. Myös Tranberg pakoili viranomaisia samassa maassa ennen kiinnijääntiään. MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi on epäillyt Ranta-ahon järjestäneen Tranbergille asunnon tämän pakomatkan aikana.

Yhteensä jutussa on 53 vastaajaa. Myös muusikko Samu Haberin odotetaan saapuvan Helsingin käräjäoikeuteen torstaina vastaamaan huumausainerikossyytteeseen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.