Snapchatin uusi toiminto tarjoaa suoritettavia haasteita

Snapchat on jälleen saamassa uuden toiminnon. Tällä kertaa lisättävä Lens Challenges -toiminto päästää käyttäjät kilpailemaan keskenään erilaisissa maailmanlaajuisissa haasteissa.

Lens Challenges -haasteiden tarkoituksena on jotakin tiettyä filtteriä, tai linssiä, käyttämällä täyttää kilpailussa vaadittavat ehdot. Ensimmäinen haaste laittaa käyttäjät laulamaan karaokea Gwen Stefanin jouluisan Jingle Bells -tulkinnan tahtiin näytölle ilmestyvien sanoitusten avittamana. Oman suorituksensa voi jakaa joko yhden tai useamman ystävän kanssa, lisätä tarinaansa tai lähettää maailmanlaajuiseen Lens Challenge -osioon, josta haasteiden voittajatkin valitaan.

Snapchat itse lisää jatkossa Lens Challenge -haasteita aina silloin tällöin, mutta myös käyttäjät itse pääsevät luomaan omia kilpailujaan. Ensimmäinen yksittäisen käyttäjän luoma haaste on nimeltään Disappear, jonka tarkoituksena on ottaa valokuvia, joissa kuvattava kohde esimerkiksi heijastusten vuoksi katoaa näkyvistä.

Lens Challenges -haasteiden tarkoituksena on TechCrunchin mukaan parantaa Snapchat-käyttäjäkunnan yhtenäisyyttä tarjoamalla mahdollisuus kilvoitella keskenään leikkimielisesti. Toistaiseksi ei ole tiedossa, millaisia palkintoja haasteiden voittajille on luvassa tai miten voittajat valitaan.

Snapchatin uusi ominaisuus julkaistaan maailmanlaajuisesti muutamien vuorokausien kuluessa. Sen saa käyttöönsä sovelluksen päivittämällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja